Joey Belladonna de la Anthrax relansează trupa tribut Journey

Beyond Frontiers band oct 2022
Beyond Frontiers band oct 2022

Vocalistul Anthrax, Joey Belladonna, va relansa trupa tribut Journey numită Beyond Frontiers (fostă Joey Belladonna’s Beyond The Band și Journey Beyond) cu trei spectacole pe Coasta de Est, în decembrie.

În urmă cu un an și jumătate, Belladonna a vorbit la „The Johnny Dare Morning Show” despre tributul său Journey, care include și pe clăparul Doug Carter, basistul Paul Arntz, chitaristul Matt Basford și bateristul Justin Ward.

„Lucrăm la unele înregistrări, astfel încât să putem fi ca o trupă normală și să punem lucruri pe site – poate să facem un videoclip”, a spus Joey. „Suntem interesați să cântăm live. Încercăm doar să ne dăm seama când și cum. Trupa este încă împreună. Înregistrăm acasă. Toți sunt în locuri diferite în acest moment. Am avut doar un concert, așa că abia așteptăm să o facem din nou, pentru că va fi distractiv.”

Belladonna a comentat, de asemenea, motivele pentru care a lansat o trupă tribut Journey, spunând: „Oamenii întreabă de ce naiba o fac. Chiar îmi plac melodiile. Mi-a plăcut trupa dintotdeauna. Și am vrut să o fac pentru că eu cred că este o provocare grozavă și este doar muzică distractivă. Nu mă pot gândi la multe trupe de la care mi-ar plăcea cânt piese o seară întreagă, fără să încerc să mă îmbrac și să fac tot ce fac ei. Vrem doar să fim o trupă care cântă muzica aceea. Nu-mi pasă de toate chestiile care țin de asemănarea cu trupa originală . Este vorba doar despre muzică. Asta e cu adevărat tot ce este.”

Formația tribut Journey fondată de Belladonna și-a făcut debutul live în martie 2020 la The Beacon Theatre din Hopewell, Virginia.

The debut of Beyond Frontiers
The debut of Beyond Frontiers

EP-ul Anthems lansat de Anthrax în 2013 a inclus versiunea cover a piesei Keep On Runnin’ de la Journey. Alături de ea se regăsesc clasicele piese ale trupelor  Rush, Thin Lizzy, AC/DC, Cheap Trick și Boston.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*