Tobias Sammet’s Avantasia a lansat un nou album

Tobias Sammet's Avantasia a lansat un nou album
Tobias Sammet

Data de 21 octombrie a reprezentat o surpriză pentru fanii heavy metal-ului cinematografic, pentru că Tobias Sammet’s Avantasia a lansat cel de-al nouălea album, A Paranormal Evening with the Moonflower Society. Acest material este însoțit de un nou single Kill The Pain Away – feat. Floor Jansen. Colaborarea cu vocalista trupei Nightwish este un alt duet impresionant, rezultând o piesă puternică și transportatoare de power metal emfatic.

Tobias Sammet comentează:

„Când scriam Kill The Pain Away mi-a venit imediat în minte vocea lui Floor. Practic am scris melodia pentru ea fiind partenerul meu de duet. Cântecul poate avea un pop-touch al anilor 80 pentru unii și, din punct de vedere stilistic, poate să amintească altora de Nightwish, dar, până la urmă sună, ca Avantasia”.

 A Paranormal Evening With The Moonflower Society constă în unsprezece cântece magice și are numeroase prestigioase vedete invitate. Este o aventură care cu siguranță va captiva publicul.

Albumul a fost produs de Tobias Sammet alături de chitaristul trupei Avantasia, Sascha Paeth. Are 11 piese care însumează 53:58 de minute.

A Paranormal Evening with the Moonflower Society

Track listing:

 1. Welcome to the Shadows
 2. The Wicked Rule the Night
 3. Kill the Pain Away
 4. The Inmost Light
 5. Misplaced among the Angels
 6. I Tame the Storm
 7. Paper Plane
 8. The Moonflower Society 
 9. Rhyme and Reason
 10. Scars
 11. Arabesque
A Paranormal Evening With The Moonflower Society
A Paranormal Evening With The Moonflower Society

Fantasticul artwork ce constituie coperta a fost realizat de ilustratorul suedez Alexander Jansson.

Avantasia, un All-Star-Rock-Outlet – condus de vocalistul, compozitorul și producătorul Tobias Sammet și-a lansat cel de-al 8-lea album, Moonglow, prin Nuclear Blast Records pe 1 februarie 2019. Albumul a ajuns direct pe locul 1 în Germania și a luat cu asalt topurile din Germania, 17 țări din Europa, Asia și SUA.

 De la înființarea proiectelor în 1999, Avantasia a colaborat pe discuri cu o mulțime de artiști internaționali de succes, inclusiv: Alice Cooper, Klaus Meine și Rudolf Schenker (Scorpions), Sharon Den Adel (Within Temptation), Bruce Kulick și Eric Singer (KISS), Eric Martin (MR BIG), Biff Byford de la Saxon, fostul lider Twisted Sister, Dee Snider și mulți, mulți alții. Cu peste 3 milioane de albume vândute – faptele vorbesc de la sine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*