Johnny Rotten (Sex Pistols), acuzat ca e misogin (Video)

232 vizualizări

Mai in gluma, mai in serios, Johnny Rotten a reusit sa starneasca din nou controverse. Muzicianul, care este in turneu cu formatia sa SEX PISTOLS, a sustinut un concert in Australia pe data de 9 aprilie 2013.

Cu ocazia acestui eveniment, Johnny a avut o interventie in direct in cadrul emisiunii „The Project”. Artistul se afla la locatia evenimentului si vorbea despre semnificatia trupei Sex Pistols in istoria muzicii Punk.

La un moment dat, moderatoarea Carrie Bickmore l-a intrerupt pe Johnny pentru a-i pune o intrebare referitoare la raposata Margaret Thatcher. Artistul s-a infuriat si s-a luat la harta cu frumoasa prezentatoare.

Hei, domnisoara, tine-ti gura! Oricine ai fi, tine-ti gura. Asculta. Cand un barbat vorbeste, nu-l intrerupi. Opreste-te, ai un glas ca acela al pasaruicii enervante pe care o dispretuiesc. Trebuie sa inveti ce sunt bunele maniere si ce este respectul”, a admonestat-o Johnny pe tanara.

Ceilalti moderatori l-au intrebat pe Johnny daca iesirea lui are vreo legatura cu faptul ca interlocutorul este o femeie, dar artistul a continuat prin a-i certa pe toti cei prezenti in studio. (Parerea noastra este ca pe buna dreptate!).

Ulterior, postul TV l-a acuzat pe muzician ca este sexist. Acesta nu a asteptat prea mult si a oferit un raspuns vehement.

Sunt dusmanul guvernelor si a institutiilor, nicidecum a femeilor. Sunt casatorit cu una de 30 de ani. Ne iubim!”, a declarat Rotten, pe numele sau real John Lydon.

Aveti mai jos inregistrarea emisiunii ca sa va faceti propria parere. Noi spunem doar atat: mai putine figuri pretioase si oxigenate in TV ar insemna o calitate ridicata a acestui gen de entertainment.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*