Kreator: primul concert alături de fostul bassist Dragonforce (video)

Cu puțin timp în urmă, bassistul formației de power metal Dragonforce, Frederic Leclercq, a anunțat că părăsește trupa fără niciun conflict, dar i s-a ivit o oportunitate de nerefuzat. Pe atunci nu știam ce-i atât de special încât l-a făcut să părăsească una dintre cele mai bune trupe de power, apoi am aflat: Leclercq este noul bassist din Kreator.

Fanii au filmat primul său concert alături de Kreator – Santiago, Chile – , iar Leclerq a postat pe contul său de Twitter înainte de a urca pe scenă, dar și după, ambele postări fiind pline de extaz și mândrie. Urmăriți câteva filmări mai jos.

Să fac parte din Kreator e o imensă onoare, la fel de imensă ca acest salt din călătoria mea muzicală, spune Lecrlercq. Sunt prieten cu Mille (Petrozza, voce) de peste 15 ani și un mare fan Kreator. Trebuie să mă ciupesc în fiecare zi ca să cred că acum fac parte din una dintre cele mai bune și influente trupe de gen. 

Despre noul membru, Petrozza spune: Întâi vrem să-i mulțumim lui Speesy pentru timpul petrecut alături de Kreator în ultimii 25 de ani. Am făcut atât de multe și îi urez sincer toate cele bune în viitor! Un nou capitol Kreator începe: Bienvenu Frederic Leclercq! Fred reprezintă un focus nou pentru Kreator și suntem foarte bucuroși să-l avem ca parte din familie! Nu doar că e un muzician excepțional, este și un om minunat, ceea ce a făcut ca decizia noastră să fie și mai ușoară. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*