KUMM canta la Clubul Taranului Roman pe 10 mai

240 vizualizări

Trupa Kumm sustine un nou concert la Bucuresti! Sambata, pe 10 mai, incepand cu ora 21:00, baietii vor urca pe scena din Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei) si vor canta atat piese noi, de pe albumul „A Mysterious Place Called Somewhere” lansat acum 2 luni, cat si piese mai vechi, din cuprinsul celor peste 16 ani de cariera!

Noul album Kumm este disponibil in format digital pe iTunes si pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://kumm.bandcamp.com/ CD-ul se gaseste in reteaua librariilor Carturesti si va fi disponibil si la concert!

Kumm – One In a Million (official video): http://youtu.be/Hg5cSjlc7Cc

La mai bine de 4 ani de la precedentul disc, Kumm continua sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale, evitand ca intotdeauna incadrarea intr-un stil anume. „A Mysterious Place Called Somewhere” poate fi considerat mai „progresiv” in abordarea sonora (trimitand poate spre zilele de inceput ale trupei, alaturi de revenirea lui Oigan pe postul de vocalist principal) insa vine in plus cu experienta si siguranta de sine pe care Kumm le-au capatat in cei peste 16 ani de activitate.

Saxofonul lui Iordache este in continuare un element distinctiv, refrenele si liniile melodice raman cu tine mult timp dupa ascultare, iar influentele diverse (blues, britpop, alternative rock) fac din „A Mysterious Place Called Somewhere” un album bogat si ofertant ce are cate ceva de oferit pentru orice iubitor al muzicii.

Kumm – Sa nu spui nimanui (official video): http://youtu.be/T1vDcRWGuqQ

Sambata, 10 mai 2014, ora 21:00

Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei, Bucuresti)
Intrare: 25 lei

Kumm:

Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara
iordache – saxofon, flaut, tamburina
Kovacs Andras – clape, sintetizator
Utu Pascu – bass
John Ciurea – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*