Lemmy Kilmister (Motorhead) ne ofera niste lectii de viata utile

591 vizualizări

Lemmy Kilmister de la MOTORHEAD va implini anul acesta, in data de 24 decembrie, varsta de 70 de ani!

Artistul si-a petrecut toata viata in lumea rockului asa ca nu exista autoritate mai mare in materie de sfaturi in ceea ce priveste un lifestyle dedicat ideologiei sex, drugs & rock n’roll.

Muzicianul a stat de vorba cu Playboy Magazine si le-a oferit reporterilor niste declaratii savuroase, in cadrul unui material numit „Life Lessons With Lemmy Kilmister”. Am extras cateva dintre cele mai interesante mai jos.

„Nu stiu nimic despre viata. Nimeni nu stie. Tot ce stim este ca vom muri. Nu poti ghici niciodata. Poti doar s-o apuci cu ambele maini, cat timp mai ai asa ceva!”, a explicat Lemmy, intrebat ce parere are despre viata.

Cat despre religie, artistul glumeste: „Imaginati-va daca Iisus s-ar intoarce acum. Unde ar veni? In Rhode Island?”

In ceea ce priveste dependenta de droguri, Lemmy a concluzionat: „N-am inteles niciodata oamenii care s-au apucat de heroina. Te schimba imediat. Devii o victima. Eu prefer sa fiu vanatorul”.

Lemmy a marturisit ca este convins ca exista fantome si OZN-uri, deoarece a vazut cu ochii lui un obiect zburator neidentificat. Iar referitor la muzica, solistul este neinduplecat: „Nu e vorba ca sunt eu batran. Muzica voastra este oribila!”.

Urmariti interviul complet mai jos, in trei parti.
Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*