Vesti socante despre dependentele ucigase ale lui Lemmy Kilmister (Motorhead)

222 vizualizări

Managerul formatiei MOTORHEAD, Todd Singerman, a oferit detalii despre starea de sanatate a lui Lemmy Kilmister.

Acesta are probleme grave cu dependenta de diverse substante!

„Lemmy are o forma grava de diabet iar aceasta se schimba pe zi ce trece. El trebuie sa renunte la obiceiurile proaste dar sunt sigur ca mai strecoara cate un pahar cu Jack Daniels si cola. V-ar minti daca v-ar spune ca s-a lasat. Incearca sa-l inclouiasca cu vin. Sunt sigur ca a lasat-o mai moale cu heroina si cocaina. El crede ca vinul ii face mai bine dar tot contine foarte multe glucide, stii? Nu pricepe ca schimba un demon cu altul. Acesta a fost compromisul pe care l-a facut cu medicii – sa schimbe whisky-ul cu vin. Dar nici nu le-a zis acestora ca bea doua sticle pe zi. Cu aceste lucruri ne luptam. Luati in considerare faptul ca Lemmy face aceste lucruri de pe vremea lui Hendrix. E mai mult decat o dependenta. Este foarte greu pentru el”, a declarat Singerman.

Impresarul a mai declarat ca el a fost cel care a anulat turneul european al trupei, spunand ca era convins ca Lemmy nu era in stare sa-l duca la capat.

„Trebuia sa se odihneasca timp de trei luni dar a refuzat. A sustinut acel show la Wacken care i-a inrautatit starea. Ma bucur ca s-a oprit cand  vazut ca nu se simte bine. Lemmy trebuie sa isi gaseasca echilibrul si apoi sa-l pastreze cateva luni, doar ca inca nu l-a gasit. Are zile bune si zile cad o ia razna, iar atunci cand o ia razna, regreseaza”, s-a plans impresarul.

Asadar fanii aveau toate motivele sa fie ingrijorati.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*