Lemmy Kilmister și David Bowie sunt personajele unor cărți de colorat pentru adulți

524 vizualizări

Regretatul solist al trupei MOTORHEAD, Lemmy Kilmister, și legendarul David Bowie sunt personajele principale a două cărți de colorat pentru adulți, apărute de curând prin intermediul editurii Feral House.

Prima dintre ele, Motorhead: Color The Ace Of Spades, are ca subiect principal viața „haotică” celebrului Lemmy Kilmister, fiind descris ca o legendă pentru muzica hard rock pe care o făcea.

„Cuprinde desene de la foarte mulți fani ai artistului, precum și multe povești personale despre viața sa și munca alături de trupele HAWKWIND și MOTORHEAD – și litrii de whiskey pe care i-a consumat la faimosul Rainbow Bar din West Hollywood”.

lemmy-kilmister-colouring-book

Cealaltă carte,  David Bowie: Color The Starman, îl are ca protagonist, bineînțeles, pe David Bowie, prezentată de către cei de la Feral House ca fiind „cea mai anticipată carte dintre toate seriile, pentru care sute de fani s-au rugat să le fie incluse desenele în ea”.

david-bowie-colour-book

Printre cei care au contribuit la desenele incluse în carte se numără și Mike Diana, Tony Millionaire, Mica O’Herlihy și Steve Krakow, care s-a semnat cu numele Plastic Crimewave.

Tot în memoria legendarilor cântăreți care au pierdut bătălia cu cancerul au fost făcute și alte lucruri de către cei care le-au iubit muzica, amintind printre ele și realizarea a două chitare bass în memoria lui Lemmy Kilmister cu câteva luni în urmă sau un album care va cuprinde ultimele piese făcute de David Bowie, ce va fi lansat în perioada următoare.

via teamrock.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*