Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott – Castiga 3 invitatii la concert

Leprous (Norvegia) revin pentru a treia oara in Romania (9 octombrie 2012 – The Silver Church Club, Bucuresti) dupa ce, anul trecut, trupa a cantat in deschiderea concertelor Amorphis din Bucuresti si Sibiu, iar in 2010 au ajuns la Bucuresti in cadrul turneului ce a avut drept cap de afis formatia Therion.
 
Din line-up-ul aceluiasi turneu, derulat in 2010, au facut parte si suedezii de la Loch Vostok. Trupa, considerata de presa de specialitate un exponent al genului avangarde metal, va lansa al cincilea album, “The Doctrine Decoded”, la inceputul  lunii octombrie. 
 
Ørkenkjøtt (Norvegia) sunt conationalii celor de la Leprous, activeaza din 2005 si se incadreaza stilistic in zona metalului extrem experiemental.
 
Persefone (Andora) se manifesta in zona death simfonic si, potrivit propriilor declaratii, ofera publicului „o muzica inovatoare, adresata celor deschisi spre noi experiente sonore”

Biletele costa 60 de lei la pre-sale si 70 in ziua evenimentului. Ele pot fi achizitionate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online de pe www.eventim.ro/ro, http://www.metalhead.ro sau direct de pe https://www.facebook.com/ROCKSPACE.

 
Concertul este organizat de Cavalleria Events.
 
 

CONCURS:

Poti castiga una din cele 3 invitatii (fiecare valabila pentru o singura persoana) daca dupa ce dai LIKE paginii de FAN ( FACEBOOK ) posteazi AICI care este formatia pentru care doresti sa ajungi la acest concert. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE la acest concurs.

Data la care se incheie concursul este 5 octombrie 2012 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 6 octombrie 2012 pe aceasta pagina.

 

CASTIGATORI:
 
1. Amariei Iuliana
2. Stoica Ritta
3. Mihaela Raducu


 
Abonamentele se ridica de la intrarea PRESA / INVITATII pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite URGENT un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*