Urmărește „Enter the Resistance”, noul videoclip semnat Loch Vostok

787 vizualizări

Suedezii de la Loch Vostok au lansat videoclipul „Enter the Resistance”, piesă fiind extrasă de pe noul album intitulat „Opus Ferox – The Great Escape”.
Videoclipul a fost produs de către Patrik Janson (bass) și Teddy Möller (chitară).

Ascultă albumul integral aici: https://orcd.co/vsp166

Loch Vostok:
TEDDY MÖLLER – chitară
JONAS RADEHORN – voce
NIKLAS KUPPER – chitară
PATRIK JANSON – bass
LAWRENCE DINAMARCA – tobe

Official Site: www.lochvostok.com
Facebook: www.facebook.com/lochvostok

Formația Loch Vostok va participa la Maximum Rock Festival 2021, eveniment ce va avea loc în perioada 11-12 septembrie, la Arenele Romane din Bucureșri, alături de Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (Romania), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România) și Magnetic (Bulgaria).

În cadrul acestui festival 5 formații își vor prezenta, oficial, ultimele materiale discografice lansate:
Epica – „Omega”, lansat pe 27 februarie 2021 prin Nuclear Blast Germania.
Eluveitie – „Ategnatos”, lansat pe 5 aprilie 2019 prin Nuclear Blast Germania.
Therion – „Leviathan”, lansat pe 22 ianuarie 2021 prin Nuclear Blast Germania.
Subterranean Masquerade – „Mountain Fever” lansat pe 14 mai 2021.
Riot Monk – „Aer” lansat pe 20 noiembrie 2020 (autoprodus).

Pentru fiecare zi de festival există un număr limitat de 200 bilete/zi + 2000 abonamente, disponibile prin AmBilet.ro – AICI.

Programul festivalului:

11.09.2021
Magnetic
Riot Monk
Orphaned Land
Therion 
(coheadliner)
Epica
 (headliner

12.09.2021
Loch Vostok
Subterranean Masquerade
Dirty Shirt
 (coheadliner)
Eluveitie 
(headliner)

Și pentru că sănătatea participanților la Maximum Rock Festval 2021 este foarte importantă pentru noi, vă informăm că accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități pentru perioada evenimentului:
– Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
– Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Maximum Rock Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
– un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului.
– Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reușit încă să se vaccineze (din diferite motive), vor avea posibilitatea la intrarea în zona festivalului de a-și face câte un test rapid realizat de personal specializat.
Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului că sunt sănătoase) vor putea apoi intra în perimetrul evenimentului dacă au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

P.S: Dacă între timp aceste măsuri vor fi ridicate/schimbate organizatorul va informa publicul în cel mai scurt timp.

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Parteneri:  Rock FM, Ciuc Premium, Pringles

Ne vedem la festival!

Rock On!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*