Lordi va lansa un nou album primăvara viitoare

Lordi band june 2022
Lordi band june 2022

Trupa hard rock Lordi a încheiat un acord cu Atomic Fire Records. Trupa a finalizat recent înregistrarea unui nou album, care va vedea lumina zilei în primăvara lui 2023.

Lordi comentează: „Suntem al naibii de mândri să anunțăm că Lordi se alătură rândurilor impresionante ale Atomic Fire Records! Suntem destul de însuflețiți să colaborăm cu Markus Wosgien, Flori Milz și echipa lor fantastică.”

„Să părăsim AFM Records nu a fost o decizie ușoară, deoarece sprijinul a fost întotdeauna grozav!

„Rămâneți pe fază monștri maniaci, următoarea eră este pregătită și gata… așteaptă chiar după colț…”

Fondatorul casei de discuri Atomic Fire Records/A&R, Markus Wosgien adaugă: „Cu Lordi, suntem bucuroși să primim o altă trupă mare a scenei heavy metal la Atomic Fire Records. În urmă cu 20 de ani, debutul lor fantastic, Get Heavy, a fost lansat și efectiv a fost extraordinar! Combinația dintre imaginea lor și metalul tradițional din anii 80 a fost o adevărată bucurie. Pe fiecare dintre albumele lor această combinație este întotdeauna o garanție pentru un adevărat infern metal live pe scenă.

„Ceea ce Mr. Lordi și clanul său monstru au creat recent în pachetul cu șapte CD-uri Lordiversity încă mă lasă cu gura căscată și probabil nu se va mai revedea niciodată în această formă.”

„Așteptăm cu nerăbdare următorul capitol cu ​​câteva noi imnuri monștru prin excelență!”

Anul trecut, Lordi a lansat nu mai puțin de șapte noi albume de studio. LP-urile au marcat prima muzică nouă de la Killection din 2020, un album de compilație fictiv care conținea melodii pe care Lordi le-ar fi scris dacă trupa ar fi existat între începutul anilor 1970 și mijlocul anilor 1990. Fiecare album din caseta Lordiversity a prezentat o abordare diferită: hard rock, disco, rock progresiv, heavy metal, AOR, thrash/speed metal și metal industrial.

În iunie trecut, Lordi l-a recrutat pe Kone ca înlocuitor al chitaristului fondator, Amen-Ra (alias Amen). Kone și-a făcut debutul live cu trupa la festivalul Rock In The City din Kuopio, Finlanda.

Lordi a făcut furori câștigând Eurovisionul 2006 cu Hard Rock Hallelujah, ceea ce a făcut, albumul The Arockalypse, un hit în toată Europa. În urma câștigării concursului Eurovision, au cântat live la MTV European Music Awards. O piață a fost redenumită în cinstea lor în orasul Rovaniemi din Laponia. Un timbru poștal cu tematica trupei a fost emis, iar grupul a jucat în primul său film, Dark Floors.

Într-un interviu din 2017, liderul trupei, a declarat: „A fost o perioadă în urmă cu câțiva ani când am urât că toată lumea întreabă mereu despre nenorocitul de Eurovision. A existat o vreme. În zilele noastre m-am împăcat cu asta. De fapt sunt mândru că facem parte din istoria Eurovision. Și sunt mândru că Eurovision face parte din istoria acestei trupe. Adică, este o mare parte a conștientizării noastre. Pentru că impactul trupei ar fi diferit, ar fi mult mai mic, fără acea emisiune TV de acum zece ani.”

El a continuat: „Nu regret asta – absolut deloc. Pentru că nu am nimic rău de spus despre Eurovision în sine. Dar problema de-a lungul anilor este că oamenii nu știu altceva decât că am fost la Eurovision. Și asta este o etichetă mare ca un nenorocit de tatuaj. Ai un nenorocit de tatuaj pe frunte pe care scrie Eurovision. Și asta este ceva care m-a înnebunit cu adevărat, cu câțiva ani în urmă. Chiar mă luptam cu asta.”

„M-am împăcat cu asta – e în regulă. Adică, este grozav”, a spus el. „Sunt mândru de asta. Și în fiecare mai, când are loc un nou Eurovision, telefonul meu  începe să sune. Oamenii îmi cer părerile și apoi primim solicitări: Vrei să vii la semifinalele acestei țări? Vino aici. Și ani de zile am spus: Nu, nu vrem. Nu venim. Dar acum ne spunem: La naiba! Să o facem. Ce naiba? Adică, hai, totul este distractiv și face parte din istoria noastră și din Eurovision. Ei chiar vor să venim acolo. Pentru că, să recunoaștem, suntem unul dintre acei câștigători de care oamenii încă își amintesc.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*