Twisted Sister va fi inclusă în „Metal Hall of Fame”

Twisted Sister 2016
Twisted Sister 2016

Formația clasică Twisted Sister, formată din Dee Snider, Jay Jay French, Eddie Ojeda, Mark Mendoza și regretatul baterist A.J Pero, va fi introdusă în Metal Hall Of Fame la cea de-a șasea gală anuală de caritate, care va avea loc pe 26 ianuarie 2023, în California.

Președintele/CEO-ul Metal Hall Of Fame, Pat Gesualdo, a declarat: „Gala de caritate din 2023 Metal Hall Of Fame va fi un eveniment uimitor ca întotdeauna. Vor fi numeroase introduceri ale artiștilor legendari de hard rock și heavy metal și multe surprize și spectacole interesante”.

French a adăugat: „Trupa Twisted Sister este onorată să fie recunoscută de Metal Hall Of Fame. Suntem onorați să ne adăugam numele alături de-al multor colegi.”

O întâlnire specială Rocavaka cu Snider, ambasadorul mărcii, va avea loc după ceremonia de introducere. Sticlele Rocavaka în ediție limitată vor fi disponibile pentru cumpărare și semnare.

În următoarele câteva săptămâni, vor fi anunțati ceilalți artiști incluși,  mari nume ale scenei hard rock și heavy metal. Vor fi anunțate spectacole și alte surprize pentru gala de caritate Metal Hall Of Fame din 2023.

Încasările din galele caritabile anuale Metal Hall Of Fame sunt destinate organizației non-profit D.A.D. (Tobe și dizabilități). D.A.D. oferă programe muzicale gratuite și servicii de terapie pentru copiii cu nevoi speciale și veteranii răniți din diferite centre comunitare.

Metal Hall Of Fame este o organizație non-profit. Aceasta consacră pentru totdeauna acei muzicieni emblematici, artiști și directori din industria muzicală care sunt responsabili pentru a face muzica hard rock și heavy metal ceea ce este astăzi. Contribuția lor este neprețuită și continuă să inspire fanii din întreaga lume, din generație în generație.

În 2016, Twisted Sister a pornit într-o ultimă călătorie, intitulată Forty And Fuck It, sărbătorind cea de-a 40-a aniversare. Aceste spectacole au prezentat „formația de bază”, formată din Snider, French, Ojeda și Mendoza, împreună cu bateristul Mike Portnoy. Ultimul concert al trupei a avut loc în noiembrie 2016 — la 20 de luni după moartea lui Pero.

Activitatea originală a trupei s-a încheiat la sfârșitul anilor ’80. După mai bine de un deceniu, formația s-a reunit public în noiembrie 2001 pentru evenimentul New York Steel, un concert benefic hard-rock. Scopul evenimentului era de a strânge bani pentru Fondul de beneficii pentru copii și văduve de poliție și pompieri din New York.

Membrii supraviețuitori ai formației clasice, Snider, French, Ojeda și Mendoza  s-au reunit virtual în martie 2021 pentru un episod special al emisiunii lui Mendoza, 22 Now. Programul de o oră și jumătate a fost un omagiu adus lui Pero. Bateristul murise cu exact șase ani mai devreme, la vârsta de 55 de ani, în timpul turneului cu Adrenaline Mob.

Înainte de reuniunea virtuală, cei patru membri supraviețuitori Twisted Sister s-au reunit pentru două zile și nopți în noiembrie 2019 pentru a sărbători cea de-a 35-a aniversare a albumului clasic al trupei Stay Hungry.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*