Mötley Crüe anunță lansarea box setului Crücial Crüe

Motley Crue

În urma turneului de succes The Stadium Tour cu Def Leppard în care au cântat în fața a peste un milion de fani în America de Nord în acest an, BMG a anunțat astăzi lansarea box setului în ediție limitată Crücial Crüe: The Studio Albums 1981- 1989. Setul cuprinde primele cinci albume Mötley Crüe, viniluri colorate câștigătoare ale discului de platina: Too Fast For Love, Shout At The Devil, Theatre Of Pain, Girls, Girls, Girls și Dr. Feelgood – găzduite într-o cutie neagră, solidă. Setul Crücial Crüe va fi lansat și pe CD, cu doar 10.000 de unități din fiecare configurație disponibile la nivel global. 

După un turneu de mare succes în SUA, Mötley Crüe și Def Leppard se vor reechipa pentru The World Tour în 2023. Vor concerta în America Latină în februarie și martie, iar în Marea Britanie și Europa în mai, iunie și iulie.

Originar din Los Angeles, California, cvartetul format din Vince Neil (voce), Nikki Sixx (bas), Tommy Lee (tobe) și Mick Mars (chitară) marchează scena rock de 41 de ani. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. A câștigat șapte albume de platină și multi-platină din SUA. Au avut 22 de hituri rock, șase single-uri pop în Top 20, trei nominalizări la Grammy, cinci cărți best seller, o stea în topul Hollywood Walk Of Fame și un film de succes produs de Netflix.

Mötley Crüe a strâns peste 5 miliarde de streamuri pe platformele digitale. În prezent, trupa are peste opt milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Cunoscută pentru spectacole live emblematice, trupa a vândut nenumărate turnee pe tot globul în fața a milioane de fani. Au avut momente de producție revoluționare, cum ar fi tobele rollercoaster ale lui Tommy Lee și basul aruncător de flăcări al lui Nikki Sixx. Ei au fost pionierii rezidenței rock din Las Vegas, concertul din 2012 fiind sold out. Piesele lor de succes, precum Kickstart My Heart și Home Sweet Home sunt frecvent licențiate de mărci importante. 

Biografia trupei, The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band a devenit  best-seller în 2001 și s-a vândut în peste un milion de copii în întreaga lume. Membrii trupei au scris încă patru cărți foarte bine vandute. În 2019, Netflix a lansat în premieră filmul biografic The Dirt, care a avut succes la nivel mondial. Drept urmare, Mötley Crüe a câștigat o nouă generație de tineri fani care au descoperit trupa prin film. Mötley Crüe rămâne o uriașă atracție globală, după 41 de ani de carieră.

 

Crucial Box-Motley Crue

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*