Luna Amara porneste in turneul de prezentare a videoclipului „Pietre in Alb”

506 vizualizări

Luna Amara si Resize Media prezinta noul videoclip al trupei! Acesta insoteste piesa „Pietre in Alb” de pe albumul omonim, lansat de catre Luna Amara in 2011.

Filmarile la videoclip au avut loc in luna ianuarie la Cluj alaturi de echipa Resize Media. Pietre in Alb, in regia lui Dorin Marcu, are la baza un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprima vizual mesajul muzicii si al versurilor piesei. In plus, in rolul principal il putem vedea pe actorul Ovidiu Ghinita, tatal solistului Mihnea Blidariu.

Ovidiu Ghinita este actor al Teatrului National din Arad. A jucat in filme ca „Cei care platesc cu viata” (1991), „Caravana cinematografica” (2009), „Turnul din Pisa” (2002) sau „Un bulgare de huma” (1989). A castigat Premiul Galei UNITER pentru cel mai bun actor in rol secundar in 2008 (rolul „Tatal” in piesa „Vis. Toamna” de Jon Fosse, regia Radu Afrim).

Sunt foarte fericit si bucuros ca am reusit, in sfarsit, sa colaborez cu tata intr-un proiect artistic. Eu sunt muzician, el e actor si as fi regretat mult daca nu ne-am fi intalnit si in lumea artei. De altfel, si el este foarte bucuros de colaborare. Cand i-am propus sa apara in clip, a fost de acord imediat, fara rezerve. Pentru mine, e un actor de o expresivitate extraordinara. Poti sa-l filmezi si cand doar sta si tot iese ceva fain… Si pentru ca acum a pasit el in lumea mea muzicala, sper din tot sufletul ca pe viitor sa pasesc si eu in lumea lui si sa colaboram intr-o piesa de teatru.” (Mihnea Blidariu).

Videoclipul Pietre in Alb va fi prezentat in cadrul unei serii de concerte speciale prin tara – noi date vor fi anuntate pe masura ce se vor confirma:

– 7 martie, Sibiu (Oldies Pub)
– 9 martie, Cluj (Flying Circus Pub)
– 14 martie, Targu Mures (Jazz & Blues Club)
– 6 aprilie, Bucuresti (Fire Club)
– 12 aprilie, Pitesti (Club Hush)
– 13 aprilie, Buzau (Cafeneaua Artistilor)
– 19 aprilie, Ploiesti (The Shamrock Pub)
– 20 aprilie, Brasov (Rockstadt)
– 27 aprilie, Timisoara (Club Daos)
– 28 aprilie, Oradea (Moszkva Cafe)

Intre timp, puteti urmari clipul Pietre in Alb pe canalul oficial de Youtube al trupei: http://www.youtube.com/watch?v=364iirf9iy8 .

Fotografii making-of pot fi vazute pe pagina Resize Media, http://fb.com/ResizeMedia .

Luna Amara

– Nick Fagadar: voce, chitara
– Mihnea Blidariu: voce, trompeta, chitara
– Sorin Moraru: bass
– Razvan Ristea: tobe
– Serban Ontanu: chitara

Sursa text: Comunicat Luna Amara

Website: http://luna-amara.ro
Facebook: http://facebook.com/lunaamaraband/
Twitter: http://facebook.com/lunaamaraband/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*