Maximum Rock Festival 2016: La cererea publicului, au fost suplimentate abonamentele de 115 lei

1.031 vizualizări

Încă puțin și luna viitoare ne vom întâlni cu toții la o nouă ediție MAXIMUM ROCK FESTIVAL, care va avea loc, după cum bine știți, la Arenele Romane din București, iar KAMELOT, MOONSPELL și SERENITY sunt doar câteva din trupele cu care ne vom întâlni pe 14 și 15 octombrie pentru a face o nouă ediție de neuitat!

Biletele la prețul de 115 lei sunt SOLD OUT, însă pentru că dorim ca fiecare dintre voi să aibă parte toamna aceasta de o experiență rock cum se cuvine, la cererea publicului am hotărât să suplimentăm abonamentele de 115 lei cu încă 100 bucăți! Așa că dacă doriți să prindeți abonamente la acest preț, grăbiți-vă să le achiziționați cât mai curând, până nu se epuizează și acest stoc. Următoarele vor putea fi cumpărate la prețul de 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Abonamentele pot fi găsite online pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas).

Line-up complet Maximum Rock Festival 2016:

mrf-afis-ultima-versiune

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*