Mesajul lui Sharon Osbourne catre U2: „Ati devenit moguli ai afacerilor. Nu mai sunteti muzicieni!”

Dupa gestul controversat al trupei U2 de a plasa noul album „Songs of Innocence” in fiecare cont iTuns, gratis, fie ca materialul a fost solicitat sau nu, multi critici au iesit la rampa pentru a admonesta formatia.

Sharon Osbourne, sotia si managerul lui Ozzy Osbourne, este cea mai recenta detractoare a celor de la U2 si putem spune ca este una chiar foarte inversunata!

„Acesta este un gest de invadare a spatiului meu personal! Spatiul meu de entertainment. U2, ati devenit moguli ai afacerilor, nu mai sunteti muzicieni. Nu ma mir ca trebuie sa oferiti gratis discurile voastre mediocre. Cine sa le mai cumpere?”, a declarat Sharon.

„Din fundul carui politician va veti scoate capul astazi? Sau apareti iar in primul rand la un show tragic de moda? Baieti, nimic nu este gratis! Cat ati castigat din cascadoria asta? PS – Nu sunteti decat niste groupies politice aflate la varsta mijlocie”, a continuat managera.

Dupa ce foarte multa lume i-a criticat pentru initiativa lor de a-si oferi materialul gratis, U2 au declarat ca lucreaza impreuna cu Apple la o strategie de a determina oamenii sa cumpere din nou muzica.

33 de milioane de utilizatori iTunes, din cele 500 de milioane in total, au accesat noul disc U2, dar multi au fost nemultumiti, cerand scoaterea discului de pe contul lor, ceea ce a facut ca Apple sa lanseze un tutorial despre stergerea acestuia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*