Nergal: Nouăzeci și nouă la sută din albumele metal din zilele noastre sună robotic

Nergal- Behemoth nov2022
Nergal- Behemoth nov2022

Într-un interviu recent, Adam Nergal Darski  a vorbit despre dorința sa de a face ca cel de-al 12-lea album de studio al trupei, Opvs Contra Natvram, „să sune foarte organic”, mai ales în comparație cu predecesorul său, cel din 2018, I Loved You At Your Darkest

El a spus: „Fiecare trupă în zilele noastre, heavy metal, thrash, death, orice, spune: Oh, am reușit să obținem acea forma organică. Și apoi mă duc și ascult acele discuri. Nu este nimic organic. Nouăzeci și nouă la sută din înregistrări, sună robotizat. Fiecare clic, fiecare lovitură, fiecare snare drum, fiecare parte a discului este exact la fel. Nu este organic. „Organic” este atunci când muzica fluctuează, când există dinamică, când merge în sus și în jos.”

Nergal a zis: „De aceea l-am luat pe Joe Barresi pentru a mixa LP-ul. Îl cunoașteți pentru munca lui cu o mulțime de trupe rock. Practic, rock trupe, trupe mainstream. Și face acest mixaj vechi. Nu folosește Pro Tools. Adică folosește Pro Tools, dar apoi, când termină cu o melodie, trage în jos toate butoanele și începe de la zero. Când îi spui, hei, dar am vrut să fac câteva ajustări în piesa precedentă, răspunde: îmi pare rău, s-a terminat. Trebuie să plătești din nou pentru totul. Așa că atunci când este gata, s-a terminat. Nu te duci la nesfârșit și corectezi, ceea ce este frumos. În urmă cu douăzeci, treizeci de ani, s-a făcut așa.”

Adam „Nergal” Darski a continuat: „Zilele astea, poți face al naibii de multe lucruri perfecte până la punctul în care nu le poți asculta. Pentru că perfecțiunea face ca lucrurile să fie plictisitoare, imperfecte și foarte neinteresante. Trăiește, nu este perfect; de aceea este atât de interesant. Așa că de ce să faci lucruri care sunt al naibii de lustruite? Nu înțeleg, mai ales în cazul metalului extrem. Trebuie să fie al naibii de ciudat, trebuie să fie periculos. Unde este factorul de pericol? Așa că am vrut neapărat să aduc factorul de pericol înapoi la muzica noastră. A fost prezent, dar poate acesta este discul unde este cel mai prezent vreodată.”

Lansat în septembrie anul trecut, Opvs Contra Natvram a fost descris anterior într-un comunicat de presă ca „o reamintire dură a rebeliunii, individualității și auto-exprimarii neclintite pe care lucrarea fenomenală a trupei Behemoth le pătrunde, modelată de o viziune literară asupra lumii”.

Opvs Contra Natvram prezintă coperți duble cu artwork, fiind disponibil atât pe ​​alb, cât și negru. A fost lansat într-o serie de formate fizice concepute de Bartek Rogalewicz.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*