Noi detalii despre concertul Neutron la Bucuresti

279 vizualizări

Formatia NEUTRON va incepe cu bine anul 2014 cu un concert in Ageless Pub.

Acesta va avea loc pe data de 25 ianuarie, asa cum am mai anuntat, si marcheaza revenirea lui George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz) in formula Neutron.

Membrii formatiei sunt entuziasmati si abia asteapta sa se prezinte fanilor vechi si noi intr-un line-up de zile mari si cu planuri optimiste de viitor.

Ne bucuram sa incepem anul cu un concert intr-o formula noua. George este un vechi coleg cu care am pornit la drum in 89 in liceu. Ne leaga multe amintiri si acest lucru cred ca este un motor puternic pentru trupa. Venirea lui George in trupa Neutron este un lucru excelent ce trebuia sa se intample mai devreme insa timpul nu este pierdut. Pentru concertul din ianuarie pregatim cateva piese noi dar si piese mai vechi cantate intr-o noua mariera. Cu siguranta fanii vechi si noi se vor bucura de un show de exceptie si de un 2014 plin de Neutron!„, au declarat membrii formatiei.

Trupele care vor sa deschida pentru Neutron cu ocazia acestui show sunt rugate sa dea un mail pe aceasta adresa vlad_vacarescu@yahoo.com si sa ia legatura cu Vlad Vacarescu (voce/chitara).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*