Nume grele din rockul autohton s-au reunit intr-un nou proiect intitulat Nimic Intamplator

Scena romaneasca de rock s-a imbogatit cu o noua formatie, intitulata NIMIC INTAMPLATOR! Aceasta a fost intemeiata in noiembrie 2014 si este compusa din artisti cu o vasta experienta.

Componentii Nimic Intamplator sunt Eugen Mihaescu – chitara, clape, voce, cunoscut pentru activitatea sa cu Krypton (membru fondator), Costi Sandu – voce, chitara, care a facut cariera alaturi de Voltaj’91, Krypton, Act si alte grupuri de referinta, George Costinescu – bas, renumit pentru realizarile sale cu Neutron, Tectonic, Quartz, Act etc si Alex Neagu -tobe, a carui activitate bogata numara colaborari cu Mike and the Blue Spirit, El Negro, Blueservice si altele.

Impreuna, muzicienii isi doresc sa creeze piese-mesaj, care sa miste publicul si sa-l scoata din amorteala, deschizandu-i apetitul pentru un brand de rock melodic, cu savoare vintage si cu influente din zona hard, progressive si new-age.

Membrii trupei au vorbit despre conceptul din spatele grupului si despre ceea ce i-a inspirat atunci cand au ales denumirea acesteia.

„Cred ca in viata asta nu e nimic intamplator! Asa a fost sa fie ca noi sa primim un dar de sus, ca sa ne putem exprima altfel decat prin gesturi, vorbe sau ecuatii. Darul acesta de a deveni artist e divin si nu-l poti cumpara din piata, de pe vreo taraba sau dintr-un magazin, asa ca suntem recunoscatori ca l-am primit. Motto-ul nostru este un citat din Ralph Waldo Emerson, care spune in felul urmator: Persoanele destinate sa se intalneasca,se vor intalni aparent intamplator,dar exact cand trebuie!”, au spus componentii Nimic Intamplator.

Formatia a lansat deja un videoclip-pilot pentru piesa omonima „Nimic Intamplator”. Acesta poate fi vizionat mai jos. De la inceput, melodia se remarca printr-o incarcatura emotionala deosebita, redata de versurile profunde, care trateaza teme existentiale, precum iubirea si destinul.

„Am sentimentul de mama bucuroasa ca a mai adus pe lume un copil. E momentul nasterii unui nou „prunc” pe care l-am numit: NIMIC INTAMPLATOR. Acum, astept ca ursitoarele sa-i harazeasca frumusete, noroc, intelepciune si…viata lunga”, a declarat Eugen Mihaescu, referitor la melodie.

Va invitam sa dati like formatiei pe pagina oficiala de FACEBOOK a acesteia si sa fiti cu ochii pe Nimic Intamplator, deoarece trupa are planuri mari si va avea o activitate bogata in perioada care urmeaza.

Sursa: Comunicat Nimic Intamplator Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*