The Beatbox, the original Beatles tribute, pe 24 ianuarie la 7 ani de Hard Rock Cafe

Pe 24 ianuarie sarbatorim 7 ani de Hard Rock Cafe cu trupa italiana THE BEATBOX, the original Beatles Tribute Band!
Proiectul The Beatbox s-a nascut in Italia, dar a facut o spectaculoasa cariera internationala, obligand critica sa admita ca cei patru muzicieni de la Roma seamana perfect cu celebrii lor predecesori: arata la fel, canta la fel si se misca la fel.
The Beatbox este mult mai mult decat un simplu tribut adus trupei The Beatles. In show-urile lor, trupa isi propune sa reinvie farmecul si fenomenala energie a cvartetului legendar din Liverpool. Si, pentru a obtine rezultatul dorit, nu a fost nimic lasat la voia intamplarii: instrumentele sunt identice cu cele folosite de The Beatles in concertele lor, hainele au fost facute de croitorul care le-a creat costumele pentru turneul american “A Fab Four”, iar coafurile au fost facute cu precizie in stilul care facea istorie in anii ‘60.
The Beatbox promite sa rascoleasca amintirile unei generatii, cu o aventura in epoca de aur a rock-ului. Cei patru muzicieni – Alfio Vitanza, Mauro Sposito, Guido Gori si Massimo Cinelli – au colaborat cu mari nume ale pop-ului italian pentru a da viata acestui proiect exceptional. A rezultat un spectacol care rascoleste amintirile unei generatii cu o muzica fidel executata si o punere in scena prin care publicul de azi sa descopere entuziasmul si candoarea din anii ’60. Un omagiu remarcabil adus celor patru care au schimbat istoria muzicii, care au vandut peste un milliard de albume in intreaga lume si care au ramas pana acum pe primul loc in topul Rolling Stone al celor mai bune trupe ale tuturor timpurilor.
Biletele pentru showul The Beatbox pot fi gasite online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, ramburs sau pe factura la Vodafone) si in format fizic in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour si Hard Rock Cafe)
Acestea costa 80 de lei cu loc la masa in fata scenei (VIP) sau 60 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori). De asemenea, gasiti la vanzare si 100 de bilete fara loc.
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
– Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe
EXTRA
– Aplicatia de IOS sau Android iaBilet
Datorita design-ului unic si a colectiei impresionante de obiecte care au apartinut unor artisti si trupe de legenda, Hard Rock Cafe este un adevarat muzeu al muzicii in Romania de 7 ani. Aici sunt expuse costume de scena, chitare clasice, postere, coperti de albume, LP-uri si multe alte obiecte care au apartinut unor staruri precum: John Lennon, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen sau Steven Tyler. HRC Bucuresti este cunoscut si pentru concertele live organizate saptamanal si magazinul de suveniruri Rock Shop, in care sunt comercializate produse precum: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele etc.
Mari nume ale muzicii romanesti si internationale au cantat, pe parcursul celor sase ani, pe scena din Hard Rock: Nazareth, Anathema, Mr. Big, The Rasmus, T-Rex, New Model Army, Paul Gilbert, John Hammond, Louisiana Red, John Lawton, Coco Montoya, Mungo Jerry, Smiley, Holograf, Vama, Directia 5 si multi altii.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*