Ex-chitaristul W.A.S.P. Chris Holmes a fost diagnosticat cu cancer

Chris Holmes
Chris Holmes

Fostul chitarist de la W.A.S.P., Chris Holmes, nu va putea participa la ediția din 2022 a Monsters of Rock Cruise, așa cum era anticipat, deoarece muzicianul a anunțat recent că a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Veștile au fost împărtășite de soția lui Holmes într-un post pe Instagram, explicând că decizia de a renunța la evenimentul de anul acesta s-a datorat preocupărilor legate de sănătate și că speră să reprogrameze pentru o viitoare ediție Monsters of Rock Cruise.

La scurt timp după ce postarea a fost făcută publică, fostul coleg de trupă al lui Holmes, liderul W.A.S.P. Blackie Lawless, a declarat prin intermediul contului de Twitter al trupei: „Întreaga familie W.A.S.P. este optimistă în ceea ce privește o evoluție pozitivă a diagnosticului lui Chris. Cu siguranță îi doresc tot ce este mai bun”.

W.A.S.P. este o trupă americană de heavy metal formată în 1982. Popularitatea trupei a atins apogeul în acel deceniu, și totuși continuă să înregistreze și să aibă turnee, făcându-i una dintre cele mai durabile trupe de heavy metal de pe Coasta de Vest. W.A.S.P. și-a câștigat notorietatea pentru imaginea, versurile și spectacolele live cu tema șoc-rock. Se estimează că au vândut peste douăsprezece milioane de discuri în întreaga lume, cu primele lor două albume, W.A.S.P. (1984) și The Last Command (1985), fiind certificate cu aur de către RIAA.

Vă reamintim că trupa W.A.S.P. va concerta în România în cadrul 40 Years Live World Tour, pe 17 mai 2022, la Romexpo, București.

Bilete puteți găsi pe AmBilet.ro aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/w-a-s-p/

Evenimentul este organizat de către Promusic Events / Maximum Rock și recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*