Onenightstand a lansat un lyric video pentru piesa „Dirty Secret”

Onenightstand
216 vizualizări

Formația sibiană Onenightstand a lansat, în noiembrie 2020, single-ul „Heartbreaker”, însoțit de un performance-video care surprinde perfect esența brandului original de rock inventat de artiști, și anume „High Voltage Rock n’ Roll”.

Iată că începutul de an 2021 aduce un nou material semnat de către Onenightstand, de această dată un lyric video pentru piesa „Dirty Secret”.

Prin Dirty Secret am încercat să facem un imn al patimelor interzise, al poveștilor de după perdea, al pasiunilor înflăcărate care tulbură mintea fiecăruia într-un anumit moment al vieții. Am îmbrăcat această nebunie în haine punk rock și o facem cadou tuturor celor care au un secret murdar. Chiar dacă acum lansăm un lyric video, animat de către priceputul Ionut Baciu, promitem că în curând veți avea partea de un music video pe măsură”, a declarat formația.

Onenighstand cantă rock, mai exact „high voltage rock & roll” şi o face din 2012 când la Sibiu, Dragoş, Mihai şi Andrei s-au hotărât să înfiinţeze o trupă cu un vibe şi o abordare unice în România. Ulterior, li s-a alăturat și Diana.

Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri memorabile, în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un „one night stand” cu formația nu va ramâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!

Linkuri social media:

https://www.facebook.com/onenightstand.rocks/

https://www.youtube.com/onenightstandrocks

https://www.instagram.com/onenightstand_band/

Linkuri “Breaking Zalau” live bootleg:

Spotify https://spoti.fi/2P8Vjm5

iTunes https://apple.co/2ya1Q8z

Amazon https://amzn.to/2QogCQA

Deezer https://bit.ly/2OsNmuK

Google Play https://bit.ly/2RkF8Dp

Linkuri “Next stop Iashington” live bootleg:

Spotify https://spoti.fi/2Op1Ibw

iTunes https://apple.co/2AKgwh8

Amazon https://amzn.to/2F54KlL

Deezer https://bit.ly/2Dk0YDr

Google Play http://bit.do/ez5xs


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*