Orden Ogan le transmite un mesaj fanilor din Romania. Ultimele zile cu bilete la pret promotional la Romanian Rock Meeting!

332 vizualizări

Acestea sunt ultimele zile in care fanii isi mai pot procura bilete la preturi promotionale la Romanian Rock Meeting! Eventimentul va avea loc la Bucuresti intre 14 si 15 mai 2015 si va prezenta prestatii ale unor formatii de capatai pentru scena metal internationala!

Headlinerii de la Blind Guardian alaturi de compatriotii de la Orden Ogan si Dirty Shirt din Romania vor urca pe scena Arenelor Romane pe data de 15 mai, in timp ce alte formatii, precum Tiarra si Krepuskul vor concerta in Club Colectiv din Bucuresti, pe 14 mai, in cadrul Romanian Rock Meeting Club Day. Alte grupuri vor fi anuntate cat de curand.

Pana pe data de 31 martie inclusiv, rockerii isi pot cumpara bilete la eveniment la pretul promotional de 87 de lei. Dupa aceaasta data, incepand cu luna aprilie, se va trece la o alta grila de preturi, dupa cum poate fi vazut mai jos.

Cu ocazia Romanian Rock Meeting vor poposi in premiera in Romania germanii de la Orden Ogan, o trupa considerata una dintre cele mai promitatoare aparute in ultimii ani pe scena de metal de peste hotare.

Formatia a transmis un mesaj special pentru toti cei care vor participa la Romanian Rock Meeting dar si pentru cei care se gandesc sa isi procure bilet! Nu ratati ocazia de a va intalni cu niste trupe exceptionale! Mesajul video poate fi vizionat mai jos.

La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 31.03.2015 (in limita a 250 de bilete) Disponibile

 

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 95 lei in perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*