Pastorul metalist din Columbia revolutioneaza slujbele religioase

Christian Gonzales, un tanar metalist din Bogota, Columbia, a intemeiat o Biserica neconventionala.

Barbatul a devenit pastorul comunitatii Pantokrator („Atotputernic” in greaca veche), care se intalneste in fiecare duminica pentru a-l sluji pe…Iisus Hristos.

Slujbele nu se desfasoara in modul clasic ci intr-un stil 100% metal, in care formatia lui Christian canta death cu versuri religioase. Apoi muzicianul citeste din Biblie si vorbeste cu enoriasii sai despre semnificatia lecturii.

Christian a reusit sa stranga in jurul sau un numar mare de credinciosi care nu isi gaseau locul in Biserica obisnuita, tocmai din cauza prejudecatilor acesteia legate de metal.

Muzicianul/pastorul a spus ca s-a intors la Dumnezeu la varsta de 16 ani, dupa ce experimentase cu o multime de lucruri rele si fusese la un pas sa rataceasca definitiv calea.

Asemenea lui, toti tinerii fani metal care si-au gasit casa in Pantokrator au trecut prin multe pana sa-si gaseasca linistea sufleteasca.

Christian este ajutat de frumoasa sa sotie, Adriana Ardila, care canta la randul sau.

„Lumea crede ca rockul este al Satanei dar uita ca persoane emblematice din aceasta muzica il slujesc pe Hristos: Alice Cooper, Dave Mustaine, Nicko McBrain”, puncteaza pastorul care a marturisit ca preotii conventionali au incercat sa-l abata de la calea sa, spunandu-i ca e rau ce face.

„Nu vreau sa fiu un crestin ipocrit si sa ascund cine sunt. Hristos ma iubeste asa”, considera muzicianul.

Ceea ce este interesant este ca la concertele de la slujbe au loc si mosh-pit-uri! Pastorul si ajutoarele acestuia considera ca misiunea lor este sa lupte impotriva Diavolului si a prejudecatilor legate de muzica metal.

Noisey a facut un documentar despre interesantul fenomen din Bogota. Urmareste-l mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*