Piesa: „Iti vine atat de bine”, Scarlet Starlet

274 vizualizări

Formatia bucuresteana Scarlet Starlet a luat nastere in luna decembrie a anului trecut, fiind „proaspata” pe scena romaneasca.

Trupa este compusa din Felix Barca (ex Keo) la chitara, Razvan Albu (compozitor/ vocalist), Mihai Eremia (chitara bas) si Andrei Bizau (tobe/ percutie).

Stilul abordat de baieti este un pop-rock/ rock alternativ usurel, cu niste elemente electronice, cel putin judecand dupa melodia „Iti vine atat de bine”, care beneficiaza de un clip lansat de curand.

Desi cantecul nu este foarte complex din punct de vedere instrumental, el are un element de „catchyness” care il face sa fie bun pentru radio, cu atat mai mult cu cat este in limba romana.

Genul in care presteaza baietii este mai degraba comercial iar orientarea spre mainstream este evidenta. Se remarca anumite influente din zona indie. U2 sunt „citati” si ei pe alocuri.

In ceea ce priveste productia, aceasta are o nota „americana”, lucru justificabil, de alta, prin faptul ca melodia a fost mixata si masterizata in State de catre Jay Walsh si John Script. Chitara, vocea si basul ies mai mult in evidenta decat tobele, care ar putea sa fie mai puternice.

In afara de aceasta obiectie, cantecul suna bine. Vocea lui Razvan Albu are ceva din timbrul lui Cristi Enache, desi este mai masculina.

Cat despre clip, acesta are o poveste interesanta fiind realizat cu ajutorul fanelor care s-au inregistrat „mimand” melodia. Captiunile din video-urile fetelor au fost unite intr-un colaj care reprezinta versiunea actuala a productiei.

Asteptam sa ascultam urmatoarea piesa a trupetilor ca sa ne facem o idee mai limpede. Bun venit Scarlet Starlet!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*