Primele formatii confirmate la festivalul Rock Over Ludus 2016!

Asa cum a fost deja anuntat, Rock Over Ludus este noua denumire a festivalului  Remember Rock in Ludus, eveniment ce va avea loc in perioada 22-23 iulie 2016, in Parcul Tineretului din localitatea Ludus, judetul Mures.

Intrarea la eveniment este libera, iar cei interesati vor putea beneficia de un spatiu de campare, dotat cu dusuri si alte utilitati.

Primele formatii confirmate sunt Dirty Shirt, GOD,  Implant Pentru Refuz si E-an-na. In zilele urmatoare anuntam alte noi nume foarte interesante.

Dirty Shirt este o formatie maramurerseana, renumita pentru  originalitatea si energia  acesteia pe scena.  Formatia abordeaza  genul Crossover Folkore Metal – orientare muzicala care imbina metalul cu muzica folclorica romaneasca si nu numai. In 2015 a fost lansat ultimul material al trupei,  ”Dirtylicious”, album care este in continuare promovat de Dirty Shirt la diferite concerte si festivaluri din tara sau din Europa.

Componenta:
Dan „Rini” Craciun – voce
Robert Rusz – voce
Mihai Tivadar – chitara, claviaturi
Cristi Balanean – chitara
Pal Novelli – bas
Vlad „X” Toca – tobe
Dan Petean – chitara

*****


GOD-The Barbarian Horde isi are resedinta in capital Moldovei si vine sa ne incante cu o atmosfera adevarat istorica atat prin scenografie, costume, sabii etc, cat si prin melodiile inspirate din cultura geto-dacica. GOD-The Barbarian Horde abordeaza barbarian metal, un gen cu o mare priza la publicul tanar din Romania.

Componenta:
Constantin „Castor” Lapusneanu (Voce),
Eugen „Gelu” Lapusneanu (chitara solo, chitara ritmica),
Ciprian Bogdan „Pomo” Pomohaci (Bass),
Teodora Albu (nai),
Emanuel „Manu” Filip (claviaturi),
Robert Ulian (tobe & percutie)

*****

Una din cele mai cunoscute trupe de hardcore din Romania, Implant pentru Refuz (IPR) va sustine un recital special in cadrul editiei Rock Over Ludus 2016. Recent Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul „Seven Shades”, prima piesa de pe noul album ”Sidef”, iar un nou album, de data aceasta unul acustic (înregistrat în cadrul concertului pe care muzicienii l-au sustinut la începutul lunii octombrie a anului trecut în curtea interioara a cafenelei D’arc din Timisoara), va fi lansat in scurt timp.

Componenta:
Octavian „Vita” Horvath – voce;
Valentin „Freaky”Popescu – chitara;
Razvan „Meshu” Nicov – chitara;
Czifrak „Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

*****

E-an-na, o formatie tanara si foarte ambitioasa, este adepta a sonoritatilor Folk Metal-ul. In doar 7 luni, primele 3 videoclipuri lansate de trupa (“Tinca Popii”, “Jiana”, “Sarba Ciobaneasca”) au strans peste 150.000 de vizualizari, un record pentru o trupa tanara, dar care spune foarte multe despre interesul fanilor pentru aceasta formatie.

Componenta:
Andrei ”Solomonar” Oltean – voce , acordeon,claviaturi
Ovidiu Ban – chitara
Alex Giurgeca – chitara
Dragos Bertia – bass

Evenimentul este sustinut de Primaria si Consiliul Local Ludus. in parteneriat cu Promusic Events.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*