Primele formatii romanesti confirmate la Maximum Rock Festival 2014

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si, in mod clar, evenimentul rock „must-see” al toamnei, la Bucuresti.

Dupa ce zilele trecute am anuntat primul headliner: formatia suedeza de metal progresiv Evergrey, care va urca pe scena in prima zi a festivalului, 24 octombrie 2014.

Evergrey va imparti bill-ul cu nume ca Tristania, Threshold, Elvenking si Emergency Gate, a venit timpul sa acordam atentie si scenei locale de rock.

Primele formatii romanesti confirmate la festival sunt I’m The Trip din Sibiu si Open Mind din Bucuresti.

Cele doua trupe au castigat premiul 1, respectiv premiul 2 la „Maximum Rock: Suport pentru Underground”, editia 2014, si, ca urmare a acestei victorii, au primit un loc si pe scena Maximum Rock Festival.

Im The Trip(I’m The Trip)

Din pacate, formatia bucureasteana Neutron, castigatoare a locului 3 la Maximum Rock: Suport pentru Underground, nu va ajunge la festival din cauza unor probleme pe care le are solistul si chitaristul Vlad Vacarescu.

OpenMind(Open Mind)


Pe langa aceste formatii, vom mai anunta si alte nume importante ale scenei rock romanesti. Trebuie doar sa fiti cu ochii in patru!

**********
„Maximum Rock Festival” este cu siguranta cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din Bucuresti, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt: TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE.

In perioada urmatoare vor urma noi confirmari. Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul „Drum Stage”, sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper.

Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, „Maximum Rock Festival” nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I’m The Trip etc
25 octombrie 2014: Headliner, Elvenking, Emergency Gate, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete valabile pentru 1zi (85 lei / 19.5 euro – 200 bucati)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati) *
Abonament special (115 lei / 26 euro – 50 bucati) **
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (
24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

* Abonamentul normal se poate achizitiona din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro si include:
– acces 2 zile de festival
– acces warm up party festival***
** Abonamentul special se poate achizitiona numai prin PayPal la acest link si include:
– acces 2 zile de festival
– acces warm up party festival***
– acces meet & greet pentru 2 formatii, la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* **cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea.

Achizitioneaza bilete si abonamente speci
ale chiar acum!!!

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (2 days)

 

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (1 day)

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Un eveniment oferit de Ciuc Premium!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*