Proiectul lui Dave Lombardo, Venamoris, distribuie piesa Crimson Tears

Piesa Crimson Tears, de la Venamoris, proiectul legendarului toboșar extreme metal, Dave Lombardo (Slayer, Fantomas, Testament, Mr. Bungle, Misfits, Dead Cross) și soția sa, Paula, tocmai a fost lansată. Crimson Tears este preluată de pe albumul de debut al trupei Venamoris, Drown In Emotion, care va fi lansat pe 10 februarie. LP-ul a fost înregistrat și produs la Ritmo Studio de Dave Lombardo. Overdub-urile de tobe au fost înregistrate la Studio 606. A fost mixat la Ritmo Studio de David A. Lombardo și masterizat de John Golden la Golden Mastering.

Drown In Emotion are ca invitați de Tyler Bates (Marilyn Manson), Roberto „Ra” Díaz (Korn, Suicidal Tendence), Jack Gibson (Exodus), George Pajon (Black Eyed Peas, Cairo Knife Fight) și Tim Stewart (Lady Gaga, Damnage).

Drown In Emotion track listing:

01. Let Me Be
02. We Fall
03. This Is Me
04. Crimson Tears
05. Misguided
06. Drowning Emotion
07. I Love It
08. In My Silence
09. It’s Gone
10. Tell Me How You Know
11. Oceans
12. So Good

Fondată în 2021, Venamoris a fost lansată ca urmare a unei persuasiuni persistente din partea lui Dave. Muzicianul în vârstă de 57 de ani explică: „La câteva luni după ce am întâlnit-o pe Paula în 2010, ea mi-a împărtășit cu ezitare cariera ei de un deceniu ca solistă pentru Wayne Newton. Mai târziu, ea mi-a cântat câteva dintre demo-urile pe care le-a înregistrat de-a lungul anilor. Am fost impresionat de tonul ei liniștitor din punct de vedere sonor, bogat și capacitatea naturală, instinctivă de a armoniza. Eram hotărât să o conving să se întoarcă la sinele ei creativ. A fost o călătorie profund îmbucurătoare, prin care am văzut cum această muzică prinde viață.”

Cântăreața/compozitoarea de origine canadiană Paula Lombardo, interpretează vocea și pianul acestui proiect. Ea explodează de vulnerabilitate și intimitate, abordând o gamă largă de emoții: furie, vindecare, durere, speranță. Este evident că Venamoris a fost fondată din dragoste, pasiune, comunicare, respect și încredere. O persoană care prospera în muzică a încurajat-o pe cealaltă, care abandonase muzica, pentru a-și găsi drumul înapoi. Este rezultatul multor nopți târzii cu prea mult vin și chiar mai mult adevăr scos la iveală. Este jurnalul unui cuplu auditiv împărtășit cu generozitate lumii.

Luna trecută, Dave a colaborat cu soția sa la o melodie de dragoste, numită The Gift. Pe 19 decembrie, muzicianul de origine cubaneză a distribuit videoclipul creat de Andy Wallis pentru această piesă pe canalul său de YouTube și a scris un mesaj însoțitor. „O melodie de dragoste, romantică, pentru sezonul sărbătorilor, scrisă de soția mea și de mine”.

The Gift a fost scrisă și înregistrată de Paula și Dave Lombardo. Piesa a fost masterizată de John Golden de la Golden Mastering. Videoclipul oficial al celui de-al doilea single, Let Me Be a fost lansat pe 13 ianuarie 2023.

Venamoris- Drown In Emotions
Venamoris- Drown In Emotions

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*