Requiem for a Drummer’s Dream doneaza un set de tobe la scena DrumStage din cadrul Maximum Rock Festival

443 vizualizări

Requiem for a Drummer’s Dream, o initiativa caritabila lansata in memoria tobosarului Rares Bratu, va dona un set complet de tobe cu ocazia Drum Stage, eveniment dedicat tobosarilor organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie, Turbohalle).

Setul de tobe va ajunge la Gabi Martin, un pusti talentat din Baia Mare, sambata, 25 octombrie.

Pe langa contributia spectatorilor si artistilor ce au participat la cele doua concerte organizate in luna mai in Bucuresti si Targoviste, setul de tobe este achizitionat si cu sustinerea MC Music, firma care a dat curs invitatiei noastre de a ajuta tinerii tobosari fara posibilitati materiale.

Requiem for a drummer’s dream – a tribute to Rares Bratu

„Multumesc tuturor celor care au sustinut cauza noastra si care ne-au ajutat sa ducem mai departe visul lui Rares. Nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea artistilor, a publicului si a celor implicati in industria muzicala, iar acest lucru ma face sa continui demersul nostru si anul viitor atunci cand sper ca vom dona mai multe seturi de tobe”, a spus Alex, initiatorul proiectului.

Requiem for a Drummer’s Dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, care a plecat dintre noi la numai 18 ani.

In scurta sa cariera, Rares a castigat alaturi de trupa Wilder finala nationala a festivalului Imagine si a urcat pe scena alaturi de trupe precum Trooper, Altar sau White Walls.

Drum Stage este un eveniment dedicat tobosarilor, initiatorii proiectului, cei de la No City Studio, dedicandu-i cea de-a doua editie lui Rares Bratu.

Anul acesta vor urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore, Celest), Teodor Ciobanu (Electric Fence, Wilder), Alex (The Boy Who Cried Wolf, Perfect Zero For Infinity, Empire), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination).

Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Afis Maximum Rock Festival 2014 9

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24.10.2013 si sambata, 25.10.2014, sunt asteptati, la Turbohalle, toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of PainErrana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, „Dream Walks With Me”.

Mai jos, va prezentam harta evenimentului:

Harta Turbohalle 2014Programul final al evenimentului este urmatorul:
24.10.2014

18:00 – Open Doors
18:30 – Prima formatie
01:00 – End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I’m The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 – Open Doors
17:45 – Prima formatie
01:00 – End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
In sala de concert fumatul este interzis, pentru fumatori a fost creata o zona speciala, dotata cu bar, canapele si alte facilitati.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
Primele persoane care ajung la locatie, vor primi gratuit DVD-ul cu editia de anul trecut a Maximum Rock Festival!
De asemenea, primii ajunsi care au varsta de 18 ani sau peste vor primi din partea casei un shot de TATRATEA. 

Toate produsele de la bar se achizitioneaza pe baza de jeton. Un jeton costa 3 lei. Jetoanele sunt nerambursabile.

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul „Maximum Rock Festival 2013” a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

Acestea sunt ultimele zile cand se mai pot achizitiona bilete si abonamente la preturi mai mici! Incepand cu 24 octombrie, acestea vor fi disponibile doar la locatie, la preturi diferite de cele promotionale. Mai multe informatii mai jos.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) – Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – in limita stocului disponibil) – Sold Out!

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 1 day
Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock (str. Traian Demetrescu, nr.9, sect3, Bucuresti), pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe
www.eventim.ro), sau Iabilet.ro

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti
Turbohalle HartaMijloace transport:

Metrou (statie: Păcii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack Daniels, Coca Cola si recomandat de Sport Total FM!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*