Rotting Christ a lansat noua piesa de pe viitorul album, intitulata „The Raven”

 

Trupa grecească de metal, Rotting Christ, a lansat cea de-a treia melodie de pe următorul material discografic „The Heretics„, intitulată „The Raven„.

Acum, cu noul album „The Heretics„, formația Rotting Christ deschide un nou capitol. Cu încredere și abilități derivate din experiență, fiecare cântec reprezintă propriul său univers sonic. Chitaristul și vocalistul Sakis Tolis, în colaborare cu fratele său Themis la tobe, realizează un echilibru perfect de îmbinare a stilului lor clasic și unic de riffing și ritm cu noi elemente interesante. Experiența este amplificată de amestecul la fel de clar și transparent, dar și masiv, precum și de un amestec sombre și de mastering la faimoasele sale studio-uri Fascination Street (Amorphis, Borknagar, Moonspell, Devin Townsend și multe altele).

Liderul formației, Sakis Tolis, susține în numele trupei că: „Vă pot prezenta cu mândrie ce-a de-a treia melodie preluată de pe albumul nostru, „The Heretics”. „The Raven” reprezintă epilogul albumului și, așa cum am făcut întotdeauna, creația noastră cea mai atmosferică și mai melodică. Un tribut adus unuia dintre cei mai mari critici literari din America, Edgar Allan Poe și, mai exact, la poemul său, „The Raven”. Bucurați-vă de maiestuosul trip al piese „The Raven” și ne vedem curând pe calea noastră eretică!

Track-list-ul albumului „The Heretics”:
1. In The Name of God
2. Vetry Zlye (Ветры злые)
3. Heaven and Hell and Fire
4. Hallowed Be Thy Name
5. Dies Irae
6. I Believe (ΠΙΣΤΕΥΩ)
7. Fire God And Fear
8. The Voice of the Universe
9. The New Messiah
10. The Raven


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*