Show moto-rock la Fagaras, cu motociclete, muzica si peisaje superbe

342 vizualizări

Muzica rock si motociclismul au mers mana in mana inca de la inceput. Tocmai de aceea, evenimentele care imbina aceste doua forme de distractie au foarte mare succes. Intre 5 si 7 iulie 2013 are loc la Fagaras, in Complexul Fantanita Craiesei, un show de zile mari intitulat „M.A.N. Romania – Motoraliul Anual National din Romania”.

In fiecare oras mare din tara va fi organizat un punct de start de la care, pe data de 5 iulie 2013, la ora 10, vor porni motociclistii pasionati ai tarii. Acestia se vor indrepta spre Fagaras, unde ii asteapta un spectacol inedit. In apropierea evenimentului, toate informatiile referitoare la punctele de start vor fi anuntate.

Chiar daca nu reusiti sa ajungeti pe data de 5 martie la„linia de plecare”, nu trebuie sa va faceti griji! Si „intarziatii” vor fi primiti cu bratele deschise.

In cadrul evenimentului, veti putea admira, testa si cumpara motociclete si echipamente si veti beneficia de niste sfaturi financiare referitoare la posibilitatile de achizitionare ale motocicletei dorite.

Mai mult, organizatorii va vor pune la dispozitie rute pe care le veti putea parcurge pentru a vedea atractii ca Transfagarasanul, Castelul Brukenthal, Cetatea Sighisoarei, Centrul Vechi al Sibiului si multe altele.

Rockerii, in special, vor avea parte de entertainment greu cu Andy Ghost & Altar (trupa tribut Metallica),The R.O.C.K (tribut AC/DC), Sanctuar si The Silver Shine & The Hep Cats (Ungaria). Cat despre mancare si bautura, acestea vor fi din belsug, la preturi rezonabile.

Pasionatii de pescuit au la dispozitie 5 hectare de luciu de apa pentru a practica sportul lor favorit, la tariful de doar 40 de lei pe zi, in sistemul „catch & release”. Daca vreti sa pastrati „prada” ca sa va laudati, va trebui sa scoateti din buzunar niste sume in plus.

Parcare:

Motoarele vor fi parcate intr-un spatiu special amenajat, cu paza asigurata.

Cazare:

Sunt disponibile 44 de locuri de cazare la casute si in camere de motel, chiar la „locul faptei”. Pentru informatii suplimentare, sunati la acest numar de telefon: 0720 339 922. Pentru pasionatii de corturi, camparea va fi gratuita atata timp cat este in perimetrul de 3 hectare de liziera de padure puse la dispozitie. Este interzisa aprinderea de focuri de tabara si nu este permis nici gratarul. Cazare este disponibila si la pensiunile si hotelurile din apropierea locatiei.

In plus, participantii vor avea ocazia sa participe la o tombola organizata pe baza biletului de intrare – 30 RON/2 zile/pers. sau 20 RON/zi/pers. Premiile oferite vor consta in vouchere pentru achizitionarea de echipamente, accesorii sau consumabile moto.

Sunteti asteptati la cel mai tare festival moto-rock din Romania!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*