Trupa Give em Blood a anulat concertul din Romania. Afla motivele

237 vizualizări

Din cauza unor probleme cu actele la granita Bosniei, GIVE EM BLOOD au luat decizia de a anula turneul est European, inclusiv concertele din Romania.

Mesajul oficial al trupei poate fi citit in intregime AICI.  

Ieri am vrut sa dam startul turneului nostru Est-European in Bosnia. Totul a mers bine pana cand am vrut sa trecem granita. Nu ne-au lasat pentru ca nu avem „carte verde”. Am fost nevoiti sa ne intoarcem in Croatia si am ramas fara posibilitatea de a trece din nou granita spre Bosnia. Acum, din cauza problemelor cu banii, trebuie sa anulam tot turneul. Ne cerem scuze tuturor oamenilor din Bosnia, Serbia, Romania si Ungaria care voiau sa ne vada. Deci, daca trupa voastra vrea sa cante in Bosnia, luati-va o carte verde…orice ar fi asta”, a scris trupa.

Trupa urma sa concerteze la Bucuresti in cadrul concertului Core Syndicate 2 din Ageless Club pe 18 aprilie. Evenimentul ramane in  picioare cu celelalte trupe: Last Remains (BG), Friday Keeps a  Secret(MD), Breathelast(RO) si Sinscape(RO). Pretul unui bilet ramane 15 Lei plus un shot de tequila din partea casei.

Last Remains
Bulgaria – Hardcore/Metal
www.facebook.com/lastremains

Friday Keeps A Secret
Moldova – Metalcore
www.facebook.com/FridayKeepsASecret

Breathelast
Romania – Post Hardcore
www.facebook.com/Breathelast

Sinscape
Romania – Metalcore
https://www.facebook.com/Sinscape

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*