Simon Johansson este noul chitarist Soilwork

Soilwork 2023
Soilwork 2023

Tocmai după ce au terminat prima etapă a turneului european împreună cu Kataklysm, veteranii death metal melodic Soilwork sunt pe cale să înceapă a doua jumătate a turneului cu vești incitante. Trupa suedeză îi urează bun venit noului chitarist Simon Johansson în rândurile lor.

Soilwork declară: „Suntem încântați să-i urăm în sfârșit bun venit lui Simon Johansson în familia Soilwork, ca membru permanent. Simon a fost alături de noi ca session artist din 2019 și nu numai că s-a dovedit a fi un chitarist grozav, ci și un om deosebit, un adevărat domn, în unii dintre cei mai provocatori ani din istoria trupei”.

Simon adaugă: „Sunt foarte încântat să fiu noul chitarist Soilwork. Sunt un fan al trupei de multă vreme, iar acum să fac parte din moștenirea acestei trupe este o mare onoare. Am început să colaborăm în 2019, când m-am alăturat formației în postura de chitarist de turneu și în acest timp admirația mea pentru trupă a crescut. Acum fericit și mândru că mă alătur fraților mei ca membru deplin și sunt încântat să fac parte din următorul capitol al grupului”.

Consecvența creativă de înaltă clasă a suedezilor de la Soilwork, pe care au dovedit-o incontestabil de-a lungul carierei lor, este virtutea care probabil îi definește cel mai bine. Fondată la sfârșitul anului 1995, trupa a lansat albumul de debut Steelbath Suicide în 1998, material receptat foarte bine de critici și public în egală măsură. Până în 2001, Soilwork deja a semnat cu Nuclear Blast, iar până în 2003 aveau deja cinci albume lansate. Continuând tradiția de producție muzicală de înaltă calitate, formația suedeză a lansat în 2022 al doisprezecelea album de studio, Övergivenheten, care demonstrează evoluția creativă și oglindește faza actuală a vieții lor – marcată de o perioadă pe care, probabil, nimeni de pe această planetă nu o va uita atât de repede.

Soilwork lineup:
Björn „Speed” Strid – vocals
Simon Johansson – guitars
Sven Karlsson – keyboards
Sylvain Coudret – guitars
Bastian Thusgaard – drums
Rasmus Ehrnborn – bass


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*