Sons Of Apollo a lansat piesa „Fall To Ascend”

 Ziua de 17 ianuarie 2020 vine cu cel de-al doilea album Sons Of Apollo, „MMXX” (adică 2020) atât pe platformele de streaming, cât și cu o ediție standard CD, o ediție limitată de 2CD care include mixuri instrumentale și a capella și o ediție dublu vinyl + CD.

Ascultați „Fall To Ascend”, o nouă piesă extrasă de pe album, mai jos:

Fondată în 2017 de foștii membri Dream Theater, adică toboșarul Mike Portnoy și clăparul Derek Sherinian, (apoi s-au alăturat Jeff Scott Soto, Ron „Bumblefoot” Thal și Billy Sheehan) trupa a lansat albumul de debut, „Psychotic Symphony”, în 2017.

Toboșarul Mike Portnoy spune: Din punct de vedere stilistic, am urmat aceeași cale ca pe albumul de debut, dar de data asta e mai puternic doar pentru că ne cunoaștem mai bine. „Psychotic Symphony” a fost prima dată când noi 5 am lucrat împreună, deci era normal să fie un iz de experimentare. Acum nu doar că aveme experiența albumului, ci am și mers în turnee împreună. Acum clar avem mai multă chimie.

A durat cam trei săptămâni să scriem tot. A fost un proces rapid și ușor. Data trecută cred că era ciudat pentru Bumblefoot să scrie cu mine și Derek pentru că nu ne cunoștea așa bine. 

1. Goodbye Divinity 2. Wither To Black 3. Asphyxiation 4. Desolate July 5. King Of Delusion 6. Fall To Ascend 7. Resurrection Day 8. New World Today

Mar 02: Drammen Union Scene, Norway
Mar 03: Gothenburg Traedgarn, Sweden
Mar 05: Kyiv N.A.U Theatre, Ukraine
Mar 07: Moscow RED, Russia
Mar 09: St Petersburg Aurora, Russia
Mar 10: Pratteln Z7, Switzerland
Mar 11: Milan Live Club, Italy
Mar 13: Bilbao Santana 27, Spain
Mar 14: Barcelona Razzmatazz 2, Spain
Mar 15: Madrid La Riviera, Spain
Mar 19: London Islington Assembly Hall, U.K.
Mar 20: Eindhoven Prognosis Festival, Netherlands
Mar 22: Show Brno Sono, Czech Republic
Mar 24: Kosice Colosseum, Slovakia
Mar 25: Budapest Barba Negra, Hungary


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*