Suicide Silence lansează videoclipul noului single Alter Of Self

Suicide Silence
Suicide Silence

Trupa deathcore din California Suicide Silence a distribuit un videoclip extrem de amuzant pentru Alter Of Self. Piesa apare pe cel de-al șaptelea album Suicide Silence, Remember… You Must Die, care va fi lansat pe 10 martie prin Century Media. Albumul a fost produs și mixat de Taylor Young. Pentru artwork, trupa a apelat la renumitul artist necro suprarealist David Van Gough, pentru a da formă conceptului.

Alter Of Self, din punct de vedere muzical, este un pas într-o direcție mult mai melodică decât melodiile pe care le-am lansat în ultimul timp”, spune chitaristul Mark Heylmun. „Vorbește o limbă mult diferită, dar are totuși ruperile de ritm și groove-ul zdrobitor specific nouă. Din punct de vedere liric, piesa nu este greu de interpretat. Este vorba despre o doză mare de substanțe care modifică mintea. Atât de mare încât începi să venerezi ca și cum ai fi dumnezeu.”

Remember… You Must Die track listing:
01. Remember…
02. You Must Die
03. Capable Of Violence (N.F.W.)
04. Fucked For Life
05. Kill Forever
06. God Be Damned
07. Alter Of Self
08. Endless Dark
09. The Third Death
10. Be Deceived
11. Dying Life
12. Full Void

În luna mai, Suicide Silence a lansat o nouă piesă, Thinking In Tongues. Piesa a marcat ultima înregistrare cu bateristul Alex Lopez, care a părăsit trupa în aprilie 2022. Ernie Iniguez, care a înregistrat tobele pe albumul Become The Hunter, a cântat cu trupa în turneul Chaos & Carnage. Lopez s-a alăturat trupei în 2006, ca înlocuitor pentru toboșarul original, Josh Goddard. A apărut pe toate cele șase albume de studio Suicide Silence, inclusiv pe cel mai recent, Become The Hunter.

Albumul de debut al grupului american, The Cleansing (2007), a fost relansat pentru cea de-a 15-a aniversare, în iunie 2022. The Cleansing (Ultimate Edition) include material bonus extins.

Cu aproape două decenii de turnee non-stop pe tot globul, sute de mii de discuri vândute și cimentându-se ca o trupă de vârf în metalul extrem modern, cvintetul din California, s-a întors recent la Century Media, casa de discuri cu care a lansat foarte apreciatele albumele The Cleansing (2007), No Time To Bleed (2009) și The Black Crown (2011). Remember… You Must Die va fi cel de-al patrulea LP cu vocalistul Hernan „Eddie” Hermida. Acesta s-a alăturat trupei după moartea liderului Mitch Lucker.

Suicide Silence lineup:
Chris Garza (chitară)
Mark Heylmun (chitară)
Eddie Hermida (voce)
Ernie Iniguez (tobe)
Dan Kenny (bas)

Suicide Silence- Remember… You Must Die
Suicide Silence- Remember… You Must Die

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*