Testament a terminat înregistrările pentru noul album

testament IMG_9635
testament IMG_9635

Într-un podcast „Talk Toomey”, toboșarul Gene Hoglan a vorbit despre progresul înregistrărilor noului album Testament, care ar fi trebuit să fie gata pe 12 iunie: „Știu că data de 12 iunie a fost o țintă destul de greu de atins și n-au reușit să termine toate piesele. Cred că Andy Sneap (producătorul) e în turneu cu Judas Priest, fiind chitaristul lor pentu turnee. „

Andy Sneap ar trebui să mixeze piesele, deși formația a lucrat până acum cu Juan Urteaga, care a mai colaborat cu Machine Head la câteva albume: „Unto The Locust” (2011), „Machine F**king Head Live” (2012) și „Bloodstone & Diamonds” (2014). Cu Testament, Urtega a lucrat la single-ul „Native Blood” (2012), „Dark Roots of Earth” (2012), „Animal Magnetism” (2013), „Dark Roots of Thrash” (2015), „Brotherhood of the Snake” (2016). Pe lângă aceste două formatii, Urtega a mai colaborat cu Dragonlord, Exodus, Faust, Sons of Chaos, Vile sau Cattle Decapitation.

Despre data de lansare, Gene spune: „Nu sunt eu cel care să anunțe data oficială, dar cred că o să se întâmple anul acesta (2019). Ca să se întâmple asta, trebuia să fie gata până la jumătatea lui iunie. Dacă nu merge așa, rămâne prima parte din 2020.”

„O să fie pe placul tuturor”, a spus toboșarul într-un tinerviu cu Agoraphobic News, „Testament știe ce Testament poate face, deci o să fie un alt album senzațional.”

Chitaristul Eric Peterson spunea într-un interviu anterior cu Guitar World că speră ca acest album să fie o colaborare în adevăratul sens al cuvântului, nu cum a fost cu „Brotherhood of the Snake”, când el a scris toate piesele in trei luni și le-a trimis pe mail celorlalți. Alex Skolnick, celălalt chitarist, spune că acest album nu e neapărat ceva legat în mod direct de „Brotherhood of the Snake”.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*