Theory of Mind a lansat un nou single – Summer Waves

225 vizualizări

Theory of Mind a lansat luni seara o piesă nou-nouță – Summer Waves, ce va face parte de pe viitorul album TOM.

“Imaginează-ți că stai pe un val de nisip cu ochii închiși și asculți vântul cum trece pe lângă tine, iar din senin îți apare femeia visurilor în față, îmbrăcată în alb și desculță. Pauză!

Respirația se oprește, vântul se oprește și, brusc, totul se sincronizează: respirați împreună, zâmbiți împreună și suferiți împreună.

Între cer și pământ, zboară păsările timide și nesigure de traiectoria vântului pe care se bazau atât de mult, în trecut!” – Vladimir Bosînceanu, TOM– despre
“Summer Waves”

Theory of Mind și-a lansat primul album din carieră, ce iî poartă numele – pe 16 noiembrie în Club Control. Activitatea trupei a început în februarie 2013, stilul muzical abordat fiind post-rock, psihedelic, ce îmbină genul dream pop cu muzica experimentală.

Theory of Mind este poate cel mai interesant proiect muzical lansat în acest an pe piața muzicală. Trupa îi are în componență pe Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziții), Andrei Bosîceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Tudor Bilt (tobe), publicul având ocazia să asculte până în prezent trei single-uri – “Brown Eyes“, “Under the Sea” și “Human Eyes“. Originară din Cluj-Napoca, trupa caută prin muzica pe care o creează “un răspuns la aglomerația muzicii contemporane, la tipare bătătorite”.

FB – www.facebook.com/teoriamintii


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*