Travka pleaca in turneu prin Romania si Republica Moldova!

TRAVKA a inceput un turneu de promovare a celui mai nou material discografic intitulat „Okean”. Primul concert a avut loc in data de 27 octombrie in Underground Pub din Iasi, turneul urmand a continua in urmatoarele orase:
8 noiembrie – The Silver Church Club – Bucuresti
17 noiembrie – Club Daos – Timisoara
30 noiembrie – Euphoria Music Hall – Cluj-Napoca
1 decembrie – Rockstadt – Brasov
7 decembrie – Constanta – Club Doors
8 decembrie – Bacau – Club The Stage
14 decembrie – Chisinau – ANULAT
21 decembrie – Bucuresti – Gradina Verona
Noul album se va lansa printr-o campanie inedita in Romania – o campanie ce instiga la socializare, corespondenta, participare si asociere de la individ la grup. Albumul „Okean” va fi editat in doar cinci exemplare. Cele cinci albume vor fi inmanate separat in cinci orase strategic alese ale Romaniei – Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Brasov. Astfel, Travka isi provoaca publicul sa interactioneze, sa se cunoasca si sa transmita albumul din mana in mana. Mecanismul e simplu – cauta, copiaza continutul de pe CD, da mai departe.
Intreaga calatorie va putea fi urmarita pe pagina http://www.facebook.com/travka.oficialAici fanii pot localiza cel mai apropiat album si pot contribui printr-o experienta personala la aceasta aventura. Albumul va contine cateva din piesele deja cunoscute publicului, dar si cateva piese noi intr-o abordare curajoasa.

Travka inseamna:

George Gadei – Voce
Alexei Turcan – Chitara
Misha Galca – Chitara
Sorin Erhan – Bas
Cristi Chirodea – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*