Travka va cânta în Club Control în cadrul seriei de concerte BT Live

412 vizualizări

Joi 24 noiembrie, seria evenimentelor BT Live continuă cu un concert TRAVKA, o trupă cu atitudine şi pasiune debordantă pentru muzică și pentru lirică.

Dacă ne dorim să încadrăm evoluția trupei Travka în câteva cuvinte, i-am putea descrie prin clasica “povestea rock&roll”, mereu ”on the road” – de la un concert la altul, o trupă cu atitudine şi pasiune debordantă pentru muzică și pentru lirică. Concertele lor sunt o experienţă extrem de intensă, de descătuşare, cei patru membrii (George Gâdei – solist/songwriter, Alexei Ţurcan – chitară şi keys, Misha Gâlcă – bas, Cristian Chirodea – tobe) experimentând sonorităţi inedite şi degajând energii senzuale.

Un manifest al libertăţii de exprimare artistică au reprezentat-o și modalitățile de promovarea alese de trupa care și-a oferit muzica gratuit, două dintre cele trei albume de studio fiind distribuite pentru download gratuit sub licența Creative Commons („Vreau să simt Praga” – 2007) sau prin fani, copiat din mână în mână (Okean – 2012).

Biletele pentru concert au fost puse deja în vânzare și pot fi găsite la intrarea în club, dar și online pe https://eventbook.ro/music/bilete-concert-travka-club-control-bt-live
Bilete intrare: 30 lei
Event: Travka – BT Live #5
Open doors: 21.00h

Următoarele show-uri din cadrul BT Live – powered by Banca Transilvania:

 FiRMA (8 decembrie)
Alexandrina (15 decembrie)
Vița de Vie (22 decembrie).

BT Live se va derula în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 29 septembrie până la sfârșitul anului 2016. Mai multe detalii despre bilete și reguli acces:
www.facebook.com/clubcontrol
www.control-club.ro

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*