Trupa de folk-rock ambiental Bucium lansează o nouă piesă de pe DVD-ul “Live în Codrul Ascuns”

351 vizualizări

Piesa „Războieni” este a doua piesă din seria „Live în Codrul Ascuns”, înregistrată în anul 2015, în formula Alexa Milea – vioară, Mihai Balabaş –vioară, Cristi Răducanu – tobe şi Andi Dumitrescu – chitară şi voce, primind ajutorul lui Mircea Munteniţă la bas.

Piesa „Războieni” este o favorită a publicului nostru”, spune Andi Dumitrescu, liderul trupei. „Prin DVD-ul „Live în Codrul Ascuns” am încercat să creăm un fel de carte de vizită a pieselor pe care le cântăm în mod obişnuit în concertele electrice.”

Piesa a fost mixată şi masterizată de V.O. Pulver, chitarist şi vocalist în trupele GURD şi POLTERGEIST, producător şi inginer de mixing al trupelor PRO-PAIN, DESTRUCTION şi DARK MOON, fiind înregistrată, ca şi întreg DVD-ul, de regretatul Alex Pascu (Goodbye to Gravity, Thunderstorm).

„Evenimentele de la Colectiv ne-au forţat să amânăm lansarea pieselor de pe DVD cu mai bine de opt luni. De acum înainte vom intra în ritmul pe care ni l-am propus, acela de a lansa o piesă la fiecare două săptămâni.”, a declarat Alexa Nicolae, violonista trupei.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*