Red Hot Chilli Peppers confundați cu Metallica într-un aeroport din Belarus

445 vizualizări

Una are influențe de rock tradițional îmbinat cu alternative rock, punk rock, heavy metal și psychedelic rock, cealaltă își îndreaptă genul muzical către trash metal. Amândouă sunt două trupe super cunoscute și apreciate în lume, dar până a le confunda între ele…mai este cale lungă. Dar, cum totul este posibil în lumea asta, iată că trupa americană RED HOT CHILLI PEPPERS „a reușit” să fie confundată cu nimeni alta decât…legendara trupă

METALLICA.

Metallica. Photo credit: Ross Halfin Photography

Aflați în Belarus unde au cântat ultimul lor concert din turneul lor european, RED HOT CHILLI PAPPERS au avut surpriza de a fi întâmpinați la aeroport unde au fost puși să semneze o mulțime de CD-uri și fotografii cu METALLICA de către angajații unui aeroport din Belarus.

Ieri seară, Flea, basistul trupei RHCP a postat pe instagram o fotografie în care semna CD-uri Metalica, comentând întâmplarea:

„Am fost chemați în biroul angajaților funcționari ai unui aeroport din Belarus care ne-au pus să semnăm o mulțime de CD-uri și fotografii cu Metalica. Am încercat să le explicăm că noi nu suntem Metallica, însă ei au insistat să dăm autografe oricum. Nu le-am putut face față. Am cântat o dată cu Metallica. Iubesc trupa Metallica, dar totuși, nu sunt Robert Trujillo.”, spune basistul Flea.

Red Hot Chilli Peppers se află în turneul de promovare a ultimului lor album, „The Gataway”, lansat luna trecută. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*