Type O Negative lansează videoclipul piesei Love You To Death

Type O Negative
Type O Negative

Type O Negative tocmai a lansat videoclipul live al piesei Love You To Death. Clipul conține filmări ale apariției trupei la festivalul Wacken Open Air din 2007. În plus, melodiile live care au fost disponibile doar pe 3LP-ul și reedirile CD sunt acum disponibile pe toate serviciile de streaming.

Pe 13 martie 2007, trupa americană gothic metal Type O Negative a lansat al șaptelea și ultimul album de studio, Dead Again. Anul acesta se împlinesc 16 ani de la lansarea albumului, apărut cu trei ani înainte de moartea basistului/vocalistului Peter Steele.

Toamna trecută, reeditarea 3LP-ului Dead Again a fost disponibilă în mai multe culori. Pe 5 mai, trupa va lansa Dead Again în format 2LP, ca vinil negru, verde deschis transparent, vinil splatter verde deschis/negru/alb și vinil verde marmorat, precum și pe casetă neagră.

Dead Again track listing:
01. Dead Again
02. Tripping A Blind Man
03. The Profit Of Doom
04. September Sun
05. Halloween In Heaven
06. These Three Things
07. She Burned Me Down
08. Some Stupid Tomorrow
09. An Ode To Locksmiths
10. Hail And Farewell To Britain

Bonus Tracks:
11. Everything Dies (live)
12. My Girlfriend’s Girlfriend (live)
13. Black Sabbath (intro) / Christian Woman (live)
14. Love You To Death (live)
15. Black No. 1 (Little Miss Scare-All) (live)
16. Anesthesia (live at Wacken Open Air 2007)
17. Christian Woman (live at Wacken Open Air 2007)
18. Love You To Death (live at Wacken Open Air 2007)
19. Kill You Tonight (live at Wacken Open Air 2007)

Recent, bateristul Johnny Kelly a fost întrebat dacă s-a vorbit vreodată despre organizarea unui concert în onoarea lui Steele. El a răspuns: „O discuție la cafea. Nu a existat niciodată vreo discuție serioasă despre a face așa ceva. Ar avea măcar un rost să o facem? Sau ar fi considerat doar un mod grosolan de a face bani? Toate aceste lucruri ne-au trecut prin cap. Oamenii îl sărbătoresc pe Peter tot timpul. Văd asta online tot timpul și lumea este conștientă de impactul pe care Peter l-a avut.”

„Poate cândva o s-o facem… Nu știu. Dar știu că dacă ar fi să se întâmple, ar trebui să participe și Kenny Hickey (chitară) și Josh Silver (clape). Orice ar fi să facem , ar trebui să fim toți trei. Și n-ai cum să-l faci pe Josh să facă așa ceva!”, declară Kelly râzând.

Întrebat cine s-ar ocupa de părțile vocale ale lui Peter dacă vor ajunge vreodată să facă un concert tribut, Johnny a spus: „Nu știu. Aș vrea o fată să le cânte. O vocalistă, ca Ann Wilson (Heart) sau cineva de genul acesta. Dacă ar fi să organizăm un spectacol tribut, orice solist am găsi ar încerca să sune ca Peter. Da, Peter era foarte apreciat de colegii noștri… orice vocalist ar veni, ar încerca să sune ca el. Și nu pot face asta. Așa că nu-mi rămâne decât să mă gândesc care este cel mai îndepărtat lucru de Peter? Ar trebui să fie ceva complet abstract. De aceea aș opta pentru o solistă. Cred că Peter s-ar bucura de idee… Ar fi putut să vadă o fată cântând melodiile lui. Și asta ar sublinia cu adevărat scopul de a face un concert tribut, în loc să încercăm să recreăm ceva.”

Steele a murit în aprilie 2010 din cauza insuficienței cardiace, la vârsta de 48 de ani. Născut pe 4 ianuarie 1962 în Brooklyn, New York, avea 201 cm înălțime și un timbru vocal grav, ceea ce a fost una dintre caracteristicile cele mai recunoscute ale pieselor Type O Negative. Înainte de a forma Type O Negative, Steele a cântat cu trupele Fallout și Carnivore.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*