The Amity Affliction lansează clipul piesei I See Dead People, feat. Louie Knuxx

The Amity Affliction (Photo credit- Tom Barnes)
The Amity Affliction (Photo credit- Tom Barnes)

Trupa metalcore australiană, The Amity Affliction tocmai a lansat videoclipul noului single I See Dead People. Piesa îl are ca invitat pe regretatul rapper neozeelandez Louie Knuxx, care a murit în 2021.

I See Dead People este, de departe, una dintre cele mai grozave melodii din catalogul trupei The Amity Affliction. Este o piesă cu sonorități puternice, care dă fiori pe șira spinării.”, declară trupa.

„Piesa este despre lupta continuă și confuză care vine odată cu a face față durerii atunci când unii prieteni apropiați se sinucid. Mai ales în timp ce eu însumi mă confrunt pasiv cu ideea sinuciderii”, spune Birch.

De la apariția trupei, în 2003, dar mai ales începând cu albumul de debut Severed Ties, lansat în 2008, The Amity Affliction a impresionat constant. Au lansat șapte albume de studio, Severed Ties (2008), Youngbloods (2010), Chasing Ghosts (2012), Let the Ocean Take Me (2014), This Could Be Heartbreak (2016), Misery (2018) și Everyone Loves You… Once You Leave Them (2020). Sunt cunoscuți pentru piesele lor extrem de personale. Tematica versurilor este adesea despre depresie, anxietate, moarte, abuz de substanțe și sinucidere. Majoritatea versurilor sunt inspirate din frământările trecute ale vocalistului Joel Birch.

The Amity Affliction au înregistrat peste un miliard de streamuri în întreaga lume. Au lansat patru albume cere au intrat direct pe locul 1 în clasamentele ARIA. Vânzările le-au adus mai multe certificări de aur și platină în țara lor de origine și s-au bucurat de o serie de albume în top 30 de pe Billboard. Ei au primit, de asemenea, aprecieri de la  publicații ca Rolling Stone, Alternative Press, The Noise și multe altele. De-a lungul carierei, The Amity Affliction a urcat pe scena celor mai renumite festivaluri. Printre acestea, Download, Rock am Ring, Rock im Park, Graspop, Sonic Temple, Welcome to Rockville, Hellfest, Slam Dunk și altele! Trupa a făcut nenumărate turnee în toată lumea, împărțind scena cu A Day to Remember, Motionless in White, Beartooth etc. Un nou album urmează a fi lansat în cursul acestui an.

The Amity Affliction lineup:
Joel Birch (voce)
Ahren Stringer (voce, bas)
Dan Brown (chitara)
Jon Longobardi (tobe)

The Amity Affliction- I See Dead People
The Amity Affliction- I See Dead People

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*