In This Moment se pregătește să înregistreze al optulea album de studio

In This Moment
In This Moment

Trupa hard rock nominalizată la premiile Grammy, In This Moment se pregătește să intre în studio, pentru a începe înregistrarea celui de-al optulea album de studio.

Pe 28 ianuarie, In This Moment a transmis pe Instagram: „Înregistrarea noului album ITM este pe cale să înceapă. Acest album este pentru voi toți. Orice ar fi, voi rămâneți constanți pentru noi… Abia așteptăm să ascultați ce vă pregătim”.

În octombrie anul trecut, In This Moment a lansat un EP numit Blood 1983. Materialul a marcat cea de-a zecea aniversare a albumului Blood din 2012, certificat cu aur. EP-ul a fost pus la dispoziție atât în format digital, pe toate platformele, cât și pe CD, prin BMG. Blood 1983 a fost co-produs de Tyler Bates și Dan Haigh și mixat de Zakk Cervini.

In This Moment a luat naștere în 2005. Trupa are o bază de fani neclintiți, captivați de personalitatea carismatică a liderului Maria Brink. Pe măsură ce milioane de oameni s-au reunit la concertele de neuitat ale trupei, aceasta și-a consolidat poziția ca una dintre cele mai influente și de impact formații ale secolului XXI.

Până în prezent, cvintetul a lansat două single-uri certificate cu aur, Blood și Whore. Au reușit 25 de prezențe în Billboard Top 200 cu Black Widow (2014) și Ritual (2017). Începând cu 2020, Ritual a totalizat peste 200 de milioane de stream-uri. Au susținut turnee în toată lumea și au apărut la nenumărate festivaluri, de la Welcome To Rockville la Sonic Temple. Pe 27 martie 2022, au lansat albumul Mother, al șaptelea LP, prin Atlantic Records și Roadrunner Records. Acest material a fost produs de Kane Churko și Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch).

In This Moment lineup:
Maria Brink (voce)
Chris Howorth (chitară lead)
Travis Johnson (bas)
Randy Weitzel (chitară ritmică)
Kent Dimmel (tobe)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*