The 69 Eyes va lansa albumul Death Of Darkness

The 69 Eyes
The 69 Eyes

Trupa gothic metal din Finlanda, The 69 Eyes, va lansa noul album Death Of Darkness, pe 21 aprilie prin Atomic Fire Records. În Finlanda, albumul va fi lansat prin Vallila Music House.

Liderul trupei, Jyrki 69 comentează: „Am început să facem acest album single cu single. Am lansat primele single-uri, apoi un EP și acum, în cele din urmă, întregul album. Scopul principal a fost acela de a aduce trupa înapoi la radiourile finlandeze. Muzica noastră este încă la radio, dar cu piese clasice, vechi de cincisprezece ani. Așa că am creat altele noi. Primul single, Drive, a ajuns să facă parte din formatul unei emisiuni muzicale celebre de televiziune. Acum, The 69 Eyes a revenit în lumina reflectoarelor, spectacolele noastre fiind mereu sold-out.”

Death Of Darkness a fost înregistrat și produs de Erno Laitinen la Studiourile Inkfish din Helsinki. Miles Walker s-a ocupat de mixaj la Westside Sound Studios din Atlanta, Georgia, alături de Erno Laitinen. Masteringul a fost făcut de Tom Baker. Coperta a fost creată de artistul britanic Adrian Baxter (Paradise Lost, The Halo Effect, Mayhem, Schammasch). Death Of Darkness va fi disponibil în format CD Digipak, vinil albastru, vinil roșu marmorat și digital.

Death Of Darkness track listing:
01. Death Of Darkness
02. Drive
03. Gotta Rock
04. This Murder Takes Two (feat. Kat Von D)
05. California
06. Call Me Snake
07. Dying In The Night
08. Something Real
09. Sundown
10. Outlaws

The 69 Eyes au anunțat recent datele viitorului  turneu, Gotta Rock, în Europa și SUA. The 69 Eyes bântuie scenele din întreaga lume de 34 de ani și par a fi o componentă nemuritoare a scenei rock/metal întunecat. Cunoscut pe scară largă sub numele de Helsinki Vampires, cvintetul a câștigat mai multe albume de platină cu Blessed Be și Paris Kills. A ajuns pe locul 1 în topurile single-urilor și albumelor în țara lor natală, Finlanda, supraviețuind oricărei alte trupe apărute din hype-ul gotic de la începutul anilor 2000.În cele peste trei decenii, trupa a făcut turnee în Europa, America, Asia și Australia și a lansat douăsprezece LP-uri.

The 69 Eyes lineup:
Jyrki 69 – voce
Bazie – chitară
Timo Timo – chitară
Archzie – bas
Jussi 69 – tobe

Death Of Darkness- The 69 Eyes
Death Of Darkness- The 69 Eyes

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*