Jag Panzer va lansa noul album The Hallowed

Jag Panzer band dec 2022

Veteranii heavy metal Jag Panzer au semnat cu Atomic Fire Records pentru lansarea celui de-al 12-lea album, The Hallowed. Noul material al trupei americane urmează să fie lansat în primăvara anului viitor.

Chitaristul/membru fondator Mark Briody afirmă: „Jag Panzer sunt mândri să anunțe că au semnat cu Atomic Fire Records. De-a lungul anilor, am văzut munca de promovare incredibilă făcută de Markus, Flori și echipa lor. Am simțit că muzica noastră combinată cu munca lor grea ar putea duce Jag Panzer la următorul nivel. Suntem foarte încântați să aducem The Hallowed la Atomic Fire Records.”

Fondatorul Atomic Fire Records/A&R, Markus Wosgien adaugă: „Când am primit oferta pentru un nou album Jag Panzer, a fost deja evident că vrem le facem o ofertă. Când am auzit albumul, a devenit un must-have. Sincer, acesta este unul dintre cele mai bune albume pe care le-au făcut vreodată. Și au o armată de piese clasice în discografia lor. Sună fantastic, inspirat și își duc toate mărcile înregistrate la un alt nivel. Abia așteptăm să lansăm primele lor single-uri și să credeți-mă, a fost o alegere grea. Acesta este un viitor clasic heavy metal!”

Trupa a luat ființă în 1981 în Colorado Springs. Nu și-a pierdut nimic din rebeliune și putere, nici măcar patru decenii mai târziu. Inspirați de atacul noului val heavy metal britanic, Briody și tovarășii săi au devenit rapid una dintre cele mai interesante trupe de power metal din SUA. Au lansat albume de studio, inclusiv albumul lor de debut din 1984, Ample Destruction. Au continuat cu The Fourth Judgment (1997), Thane To The Throne (2000), The Scourge Of The Light (2011).  Cel mai recent album Jag Panzer este The Deviant Chord (2017).

Jag Panzer l-au primit recent pe chitaristul Ken Rodarte, în calitate de membru oficial al trupei. „Ken a făcut o treabă grozavă în ultimele turnee”, spune Briody. „Când și-a exprimat interesul de a se alătura trupei, l-am supus unei audiții de opt săptămâni. Pentru a vedea cum s-ar potrivi cu procesul nostru creativ. Contribuția lui Ken la The Hallowed a depășit toate așteptările noastre. Harry, Rikard, John și cu mine suntem cu toții încântați să-l avem pe Ken la bord.”

JAG PANZER este:
Harry Conklin – vocals
Mark Briody – guitars
Ken Rodarte – guitars
John Tetley – bass
Rikard Stjernquist – drums

The Hallowed- cover
The Hallowed- cover

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*