Un cuplu își sărbătorește logodna pozând cu o trupă black metal într-o pădure

1.391 vizualizări

Cele mai bune fotografii sunt cele luate prin surprindere, nu-i așa?

De acest lucru și-a dat seama și un cuplu care tocmai își pregătea fotografiile de nuntă. Aflați într-o pădure din Holy Jim Canyon, California la un shooting pentru a-și celebra logodna, John Awesome și Nydia Hernandez au avut parte de o surpriză neașteptat de ciudată, dar plăcută.

Spre sfârșitul ședinței foto, aceștia au remarcat că în spatele lor începuseră să se adune și alți oameni și, întorcând privirea, aceștia au fost uimiți de apariția unor personaje mai…„dubioase”. Membrii trupei de black metal COLDVOID se aflau și ei în timpul acela în pădure pentru un shooting, astfel încât au dat din întâmplare de fericitul cuplu, alăturându-se lor.

În timpul ședinței foto ne-am dat seama că în apropiere de noi se aflau niște oameni pictați pe față care cântau ceva muzică black metal. Ne-a venit dintr-odată ideea că ar fi amuzant să-i chemăm și pe ei să apară în fotografiile noastre. Ne-am apropiat de ei și le-am propus asta, iar ei au fost mai mult decât încântați și au acceptat. Sunt niște oameni super de treabă!”  a declarat Awesome pentru ABC News.

Mai mult decât atât, cuplul a primit și câte o copie de pe noul demo al trupei, iar una dintre fotografii a devenit chiar virală în perioada următoare pe Internet.

sursă foto: Janet Wheeland

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*