Velian a lansat videoclipul pentru piesa „Maiden Of Stone (Fairy Tale of Love and Loss Part 2)”

483 vizualizări

Trupa bulgară VELIAN a lansat de curând videoclipul oficial pentru piesa „Maiden Of Stone (Fairy Tale of Love and Loss Part 2)”, extrasă de pe EP-ul de debut al trupei, „Fireflies”, lansat anul acesta pe 29 februarie.

Videoclipul a fost filmat și produs de Nikola Koparov și Ivan Ivanov, piesa fiind înregistrată în studioul Urban House Studios din Sofia, mixată și masterizată de către Constantine Gentchev (MIG7 studio). Acesta poate fi urmărit mai jos.

Și uite așa, drumul protagonistului nostru se încheie. Când îți urmezi un vis, de multe ori drumul este greu, chiar imposibil, dar oamenii cu inimi tari îl urmează orice ar fi. Întunericul din povestea noastră face ca lumina idealului nostru să strălucească și mai mult. Păstrați puțin din ea pentru voi – ea ne face să devenim persoane mai bune! Fără alte formalități, vă oferim Maiden of Stone (Fairytale of Love and Loss Pt.2)!” au declarat membrii trupei.

Cu un mix de power și melodic death metal îmbinate cu câteva tente de gothic darkness, trupa este foarte cunoscută în underground-ul bulgar, la fel și membrii aceștia, care au cântat de-a lungul timpului și în alte formații precum Wartime, Progression, Hellrider și Fanagoria.

Pe cei de la Velian i-ați văzut și ascultat deja la Maximum Rock Festival 2016, iar dacă doriți să-i revedeți, aceștia vor cânta anul viitor în cadrul Psychosounds Fest 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*