Vezi ce surprize te așteaptă la Stonebird Festival 2019!

1.489 vizualizări

A doua ediție Stonebird Festival are loc între 9 și 11 august în aceeași locație: comuna Corbii de Piatră, Argeș. Nu numai că vom avea parte de nume mari ca Dirty Shirt, Bucovina, The Rock sau Timpuri Noi, dar unul dintre invitații de sâmbătă își va serba ziua de naștere chiar în cadrul festivalului.

Despre cine e vorba?

Despre David Reece, americanul care a ocupat postul de vocalist în Accept pe albumul „Eat The Heat” lansat în 1989. După ce a fost dat afară din Accept și trupa a intrat într-un hiatus, Reece a fondat Bangalore Choir în 1991 alături de care a lansat albumul „On Target”, membrii provenind din trupe ca Razor Maid și Hericane Alice.

În august 2009, Reece a lansat primul său album solo, „Reece: Universal Language” în colaborare cu Andy Susemihl (ex. U.D.O.), Stefan Schwarzmann (ex. U.D.O., ex. Accept) și Jochen Funders (ex. Holy Moses). Participă și în alte proiecte alături de Bangalore Choir și EZ Livin’ înainte să se alăture trupei Bonfire în 2015.

Al doilea proiect solo a apărut în noiembrie 2018 sub numele „Resilient Heart” și a fost realizat alături de Marco Angioni (chitară, songwriter, producător, Martin J. Andersen (chitară, songwriter), Malte Frederik Bruket (bass) și Sigur J. Jensen (tobe).

Înainte de, după și între trupe veți avea ocazia să-l vedeți pe Claudiu Cîrțînă, ales să prezinte evenimentul și anul acesta. De asemenea va exista și after party la a doua scenă în fiecare seară. Vineri ne petrecem cu Țapinarii și Loud.Inc, sâmbătă ne distrăm cu White Mahala și duminică dimineață ne revenim cu Mike Godoroja & Blue Spirit ca să ne treacă mahmureala înainte să plecăm acasă.

Bilete pentru Stonebird Festival 2019 găsiți pe AmBilet.ro la următoarele prețuri speciale:

  •  65 lei – Bilet Presale 1 (disponibil până pe 28 februarie, inclusiv) – SOLD OUT
  • 85 lei – Bilet Presale 2 (disponibil până pe 15 aprilie, inclusiv) – SOLD OUT
  • 100 lei – Normal Ticket (disponibil până pe 08 august, inclusiv)
  •  120 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*