Ville Valo (HIM): incursiune in sensibilitatea sa morbida

In asteptarea noului album HIM, „Tears On Tape„, care va aparea candva in cursul iernii, ne delectam cu extrase din interviurile recente cu trupa, publicate de revistele finlandeze.

In ultimul material scris de „Soundi”, Ville Valo, vocalistul formatiei, face niste declaratii interesante referitoare la gusturile sale in materie de decoratiuni interioare.

Muzicianul nu se abate de la tiparele sale gotice de gandire & simtire si le serveste fanilor o imagine destul de morbida a sensibilitatii sale.

Am avut un mare noroc de curand. Intr-unul din muzeele din Finlanda am dat peste doi pui de elan impaiati. Am reusit sa inchei un targ cu proprietarii muzeului si astept sa imi livreze cele doua piese. Povestea lor este incredibila. Un elan a fost lovit de o masina si a murit. Era femela si era insarcinata cu acesti doi puisori. Un celebru artist taxidermist din Finlanda i-a impaiat si i-a iesit o piesa inedita, confectionata intr-un mod frumos. Cei doi par sa doarma unul langa altul. Ai un sentiment ciudat cand ii privesti – simti tristetea si te gandesti la miracolul vietii. Te gandesti ce s-ar fi intamplat cu ei daca ar fi supravietuit. Ma gandeam sa-i pun in studio in timp ce inregistram ca sa ma inspire„, a declarat Valo pentru Soundi.

Muzicianul a marturisit ca i-ar placea sa inregistreze un duet cu Annie Lennox si cu Debbie Harry, de care a spus ca a fost indragostit in adolescenta.

Le amintim fanilor ca pe data de 26 octombrie 2012 va fi lansata compliatia best-of „XX Decades of Love-Metal„, care reuneste unele din cele mai cunoscute piese HIM, plus un single nou-nout, „Strange World”, cover dupa artistul Ke.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*